DESA’dan zamansız çantalar

DESA’dan zamansız çantalar
Güncelleme:

DESA, bu sezonda da stil sahibi kadınların başucunda yer alıyor.

Her yaştan kadının severek kullanacağı farklı renk ve boyutlardaki “Tipsy Bag”ler, çantanızda bulunması gereken her şeyi kucaklıyor.

DESA 2014 İlkbahar / Yaz koleksiyonunun hem şık hem de eğlenceli tasarımlarından biri olan küçük “Tipsy bag’”ler, mint, bebek mavisi, pudra ve gül kurusu renkleriyle göz kamaştırıyor. Küçük tipsy’ler yazın mini şortlarla kombinlenerek özellikle genç kızların vazgeçilmezi olacağa benziyor. 

Tipsy’lerin siyah, haki ve gri renklerindeki büyük boyları çalışan kadınların vazgeçilmezi olurken, piton baskılı ve lazer kesimli modelleri ise farklılık arayanların kurtarıcısı oluyor. Siyah ve kırmızı renklerindeki yatsı Tipsy’ler ise farklı bir form olarak karşımıza çıkıyor.

Günün her saati rahatlıkla kullanılabilen, yuvarlak formuyla birçok eşyayı sığdırabileceği Tipsy’ler, şıklıkla kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

DESA’nın 2014 ilkbahar/yaz sezon trendlerine yön veren çanta koleksiyonunu tüm DESA mağazalarında ve 7 gün 24 saat hizmet veren desa.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.