Desenli taylarla tarzınıza tarz katın

Desenli taylarla tarzınıza tarz katın
Güncelleme:

2013 yılında taytlar biraz daha tarz değiştirerek hayatımıza giriş yapıyor.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Geçtiğimiz yıllarda televizyon ekranlarında sık sık görünün güzel ve ünlü bayanlar sayesinde moda olan taytlar 2013 yılında da oldukça trend olacak. Yeni yılın gelmesi ile birlikte tekrar ilgi çeken taytlar ile birlikte hem kış aylarında hem de yaz aylarında kısa elbiselerinizi ve eteklerinizi soğuk havalarda da giyebilirsiniz. 2011 ve 2012 yılında trend olan taytlar, 2013 yılında biraz daha tarz değiştirerek hayatımıza giriş yapıyor. 2013 yılında taytlara tekrar ilgi gösterecek kadınlar için artık tek renk tayt modelleri değil desenli taytlar tercih edilecek.

2013 desenli tayt modelleri kadınların beğenisini kazanır iken özellikle genç kesime hitap ediyor. Sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da renkli ve rahat giyinmek isteyen kadınlar taytları tercih etmekte. Kadınlar, kış aylarında pantolon gitmekten sıkılıp farklılık arar iken 2013 desenli tayt modelleri ile bu farklılığa ulaşabiliyorlar. Tayt modelleri hem şık olması hem de uygun fiyatlar ile satılıyor olması nedeni ile tercih edilir iken siz kadınlar için en güzel taytları bir galeride topladık.

Pek çok alışveriş mağazasında yılın ilk günlerde yer alan renkli tayt modellerinin fiyatları 20 lira ile 200 lira arasında değişmekte. Markaya göre değişiklik gösteren tayt fiyatları arasından sizde en uygun olanı ve kendinize en çok yakıştırdığınızı alarak 2013 yılında farklı olabilirsiniz.

2013 DESENLİ TAYT MODELLERİ.. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...


Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.