Di-fashion Branding açıldı !

Di-fashion Branding açıldı !
Güncelleme:

Dünya metropollerinin uzun yıllardır alışkın olduğu fashion pr showroom hizmetini Türkiye`de uygulamaya geçiren \"Di-fashion Branding\" açıldı.

Farklı tasarımcılar ve dünyaca ünlü kozmetik markalarının koleksiyon ve ürünlerini bir araya getiren Fashiontv Eski Yayın Editörü Didem Ellialtı, Di-fashion Brandingadlı showroomda moda, alışveriş, güzellik ve stil editörleri için birçok tasarımcının sezon koleksiyonlarını ve kozmetik markalarının son ürünlerini sunuyor.

\"ahm_5496.jpg\"

Reem Acra, Akay, Zeynep Erdogan, İpek Arnas, Orogold Cosmetics, Meral Saatçi, Ferda Ekberi, EL.F Şimşek, Burcu Anitaş

gibi tasarımcı ve markalara fashion pr showroom hizmeti veren Di-fashion Branding önceki akşam basın, cemiyet, sanat ve moda dünyasına verdiği bir davetle Nişantaşı`nda Şakayık Sokak\'ta açıldı...

\"ahm_5489.jpg\"

Fashiontv eski Yayın Editörü Didem Ellialtı`nın kurucusu olduğu fashion pr showroom bazı markalarının Los Angeles pr\'ını da gerçekleştiriyor.

Davete, Ece Vahapoğlu, Birce Akalay, Etel Baler, Erol Albayrak, Erol Gedik, Meriç Küçük , Huban Ayşem, Ayşegül Boz, Meltem Özbek, Bam Malecha, Marianna James, Victoria Şenel,Allison Marrow, Stella McDonald, Nil Ertürk, gibi isimler katıldı.

Showroomda aynı zamanda markalara ve tasarımcılara marka ve pazarlama iletişimi, koleksiyon danışmanlığı, medya ve basın ilişkileri, sosyal medya yönetimi, ürün yerleştirme, marka geliştirme, sponsorluk yönetimi, fashion week organizasyonu, moda prodüksiyon, uluslararası showroom yönetimi, red carpet pr`ı hizmetleri veriliyor.