Doğru 'jean' iyi bir dosta benzer

Doğru 'jean' iyi bir dosta benzer
Güncelleme:

Doğru bir jean ile kendini her zaman rahat ve güvende hissedersin.

En önemlisi en iyi özelliklerini ortaya çıkarırken ufak hatalarını gizler: "Hayır, bacakların çok kısa görünmüyor. Hayır, göbeğin çıkmadı. Ve hayır, kesinlikle popon büyük görünmüyor."

Her vücuda uygun birçok farklı model ve uzunlukta olmaları sayesinde artık 'jean'ler tek bir kalıptan çıkmış gibi görünmüyor. Opsiyonlar genişledikçe üzerine cuk gibi oturan, vücudunda güzel bölgelerin altını çizen bir 'jean' bulamaman neredeyse imkânsız. Bu araştırma dosyasını kafa karışıklığını gidermek ve senin için üretilmiş o mükemmel 'jean'i bulman için hazırladık.
Sonuçta dostlar hangi gün içindir?

Cepler

Jean'lerin arka ceplerinin bozuk para veya cep telefonu taşımak gibi pek çok faydalı işlevi olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda kalçalarının kalkık, yuvarlak ve dolgun görünmesinde de büyük etkisi vardır. Öyle veya böyle, 'jean' cepleri poponu sıfırdan şekillendirerek güce sahip.
O yüzden seçiminizi akıllıca yapman gerekiyor.

Bel

Bazen bikini bölgeni, başka şeyler giymek için de epilasyon yaptırmak zorunda kalabilirsin; düşük belli 'jean'ler o denli kısaldı. O kadar düşük istemiyor musun? O zaman biraz daha yüksek belli bir 'jean' seçebilirsin. Tercihlerini bel ve popo ölçülerine ve tabii ne kadar rahat olmak istediğine göre yapmalısın.

Paça

Jean'in cepleri poponu güzel göstermede ne kadar etkiliyse, kesim ve kumaş da ince görünmen açısından bir o kadar önemlidir. Kesim ve kumaş tipi, bacağının ne kadar uzun ve ince görüneceği konusunda büyük rol oynar. Yanlış seçim yapmak seni her iki açıdan da olduğundan daha kilolu gösterebilir.