Elegan şıklığa Machka yorumu

Elegan şıklığa Machka yorumu
Güncelleme:

2015 – 16 Sonbahar Kış koleksiyonu, Machka kadının güçlü tarzının altına atılan imza niteliğinde kışa damgasını vuruyor.

Machka 2015 – 16 Sonbahar Kış koleksiyonu; genç kuşağın farklılıklarının yanı sıra, sadık ve ne istediğini bilen Machka kadınının ortak noktalarına vurgu yapıyor. Bu sezon; alışık olduğumuz Post-romantik temaların dışında, gösterişli olduğu kadar yalın bir kadın silüeti karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonda; maksi grafik kuplu paltolar, yelek elbise havasında pardösüler, bol kesimli kaplar, hatları vurgulayan kup ve volüm detaylı elbiseler, kırmalı mini etekler, ışıltılı vintage jakarlar ve yüksek belli pantolonlar göze çarpıyor.

Bu sezon sıklıkla karşılacağımız katmanlı kombinasyonların yanı sıra; farklı materyallerin bir araya geldiği, pili ve kuplarıyla oynanmış rahat giyimli parçalar sezonun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Lüks kaşmir karışımlar, Swarovski straslı düğme ve yakalar, jakarlı dokular, ipek jorjet, saten düşes garniler ile triko koleksiyonu yeni sezona ihtişam katıyor.

Art Nouveau akımından ilham alan göz alıcı işlemeler; asimetrik kıvrımlar, modern çift materyalli vurgular, kürk yaka detayları, tüylü alpaka, pürüzsüz gabardin, dökümlü flanel, kıtır tafta, hacimli saten düşes ve bonded jakarlı dantel ile harmanlanarak koleksiyona yön veriyor.

Yakut, çam yeşili ve maden tonlarının ön planda olduğu koleksiyonda; kışın derinliğini fil dişi, duru pasteller ve soğuk mavinin tonları aydınlatırken; sıcak hardal, fıstık yeşili ve canlı pembe tonları sezonun havasını yumuşatıyor.