En şık mezuniyet elbiseleri Oleg Cassini’de!

En şık mezuniyet elbiseleri Oleg Cassini’de!
Güncelleme:

Lise ve üniversite mezuniyetinde ne giyeceğine hala karar verememiş ya da mağazaları dolaşmaya vakit bulamamış son dakikacı prensesler için en şık ve hızlı çözümü Oleg Cassini sunuyor.

Oleg Cassini’nin her vücut tipine uygun abiyeleri arasında, genç kızların canlılığına yaraşır harika modeller bulunuyor. Büyük çiçekli art deco desenlerden tüller ve şifonlarla bezeli zarif kesimlere, kemerin genç bir dokunuş kattığı dantelli minilerden modern ve minimal modellere pek çok şık tasarım Oleg Cassini’de bir araya geliyor. Hem çiçeklerin canlı tonlarına hem de siyah ve toprak tonlarının asaletine sahip geniş bir renk yelpazesinde seçim yapmak mümkün oluyor.

Mezuniyeti baloları ve partileri için tarihler bu denli yaklaşmışken, hazırlıklar da son hız devam ediyor. O özel gecede giyeceği abiyeyi halen seçmemiş olan son dakikacı prensesler için en şık ve hızlı çözümü ise Oleg Cassini sunuyor. Oleg Cassini’nin yarım asırı aşkın tecrübesi ile tasarladığı birbirinden şık yüzlerce abiye içerisinde genç kızların canlılığına yakışacak harika modellere de yer alıyor.

Trend modeller ve zarif dokunuşlar

Oleg Cassini’nin 2016 koleksiyonu doğadan esinlenilmiş çiçekler ve art decoya atıfta bulunan modellerden, tüller ve şifonlarla hareket kazanan zarif kesimlere pek çok şık seçenek sunuyor. Bu yıl özellikle kemer detaylarının öne çıktığını görüyoruz. Bu detay, danteller ve işlemelerle zenginleştirilmiş modellere genç bir dokunuş katıyor. Abiyeler, minimal kesimler ve modern desenler sayesinde, trendleri takip eden Y kuşağının tarzına uygun bir çizgiye taşınıyor. Uzun eteklerin yanı sıra, dizüstü ve mini modeller de özellikle hareketli geçecek mezuniyet geceleri için şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Her zamankinden zengin renk paleti

2016 koleksiyonunun bir özelliği de zengin renk seçenekleri sunması. İllüzyon detaylarla birleşerek göz alıcı bir bütünlük arz eden renkler içerisinde hem pastel hem de parlak renkler kullanılmış. Canlı ve parlak çiçek tonlarının yanı sıra, siyah, mavi ve toprak renklerinin en zarif tonları da modern kesimlerle birleşerek, anı yakalayan tasarımlara özgünlük katıyor.

Siz de mezuniyet arifesinde Oleg Cassini’nin Türkiye’deki 8 mağazasından birini ziyaret ederek, bir ömür unutulmayacak o geceye layık mükemmel abiyeyi seçebilirsiniz.