Erkekler bu sonbaharda da FLO ile çok şık

Erkekler bu sonbaharda da FLO ile çok şık
Güncelleme:

FLO’nun 2015 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu şıklığıyla göz kamaştırırken rahatlığıyla ön plana çıkıyor.

Dekoratif ve yüksek tabanlar, renk blokları gibi sezon trendlerini koleksiyonuna taşıyan FLO bu sezonun favorisi olmaya hazırlanıyor.

Herkesin ayakkabıcısı FLO’nun lacivert, gri, bordo, toprak tonları gibi sonbaharın en çok tercih edilen renklerinden esinlenerek hazırladığı yeni koleksiyonunu; modayı takip eden ve ulaşılabilir fiyatlarla ayakkabı tutkusunu yansıtmak isteyen erkeklerin beğenisine sunuyor.

Her zevke göre farklı model ve renk alternatiflerinin yer aldığı koleksiyonda; oxford modeller, casual kombinler için ideal olan sneaker modelleri ve günün her anını rahat ve şık adımlarla geçirmek isteyen erkekler için smart casual modeller koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor.

Göz alıcı klasiklik…

İş hayatında ve özel günlerde takım elbiselerin altına tercih edilen klasik ayakkabılar FLO’da deri, rugan ve süet alternatiflerle karşınıza çıkıyor. Bağcıklı, düz modeller erkeklerin her ihtiyacına cevap veriyor. Kahverengi, siyah, lacivert gibi her kombine kolaylıkla eşlik edebilecek FLO’nun klasik ayakkabılarında deri ve süetin birlikte kullanımı ve renk blokları ön plana çıkıyor. Süet modellerde bej, bordo gibi iddialı renkler ve ayakkabı tabanlarındaki canlı renk kullanımları FLO ayakkabılarına farklılık katıyor.

Bu sezon ayakkabıların yüzeyinden çok tabanları göze çarpıyor. FLO’daki dekoratif tabanlarla erkekler sezon modasına en şık şekilde adım atıyor. Tabanlardaki şeffaf detaylar, saks mavisi, turuncu gibi canlı renklerle FLO erkekleri tüm dikkatleri ayakkabılarında topluyor. Yüksek ve dişli tabanlı modeller ise erkeklerin moda algısını farklı bir boyuta taşıyor.

FLO ile bot mevsimi…

Kış aylarında şık görünmek için FLO koleksiyonundaki her yaş kesimine hitap eden stil sahibi botlardan dilediğinizi seçebilirsiniz. Özgür, cesur ve asi bir duruş sergilemek isteyen ve sezon trendlerini yakından takip eden erkekler için ideal olan botlar, tüm erkekleri cesur ve sağlam adımlarla buluşturuyor. Trendlerin takipçisi olan erkeklerin vazgeçilmezi olan chelsea botlar; toka, fermuar gibi detaylarıyla her stile eşlik edebilecek nitelikte.

Outdoor grubuyla maceracı ruhlar için rahatlık ve dinamizm konseptini vurgulayan FLO’nun bu gruptaki ayakkabıları dinamik ve rahat formlu tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Hareketli yaşam tarzını benimseyenler için FLO’nun outdoor modelleri yağmur çamur demeyen erkeklerin enerjilerini yansıtmalarını sağlıyor.