Farklı Tasarımdaki Bornoz Modelleri Çok Hoşunuza Gidecek

Farklı Tasarımdaki Bornoz Modelleri Çok Hoşunuza Gidecek
Güncelleme:

Banyo sonrasında hemen üzerinize giyebileceğiniz ancak tasarımıyla da sizi etkileyecek olan bornozları sitemiz üzerinden görebilirsiniz.

Bu kaliteli kumaş malzemelerinden üretilmiş olan modeller sayesinde sağlığınıza da bir zarar gelmez. Ürünün üretimi sırasında genellikle pamuk kadife ve bambu kumaş çeşitleri tercih ediliyor. Ancak bu malzemeler birinci sınıf olduğundan dolayı insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir durum söz konusu değildir.

Banyonuzla birlikte hoş bir görüntüye kavuşmak isterseniz banyo tasarımınızda kullanmış olduğunuz renklerde sitemizde bulunan bornoz çeşitlerinden satın alabilirsiniz. Bu sayede bir bornozun sadece duş sonrasında kurulanmak amacıyla değil aynı zamanda zarif bir görünüm sağlamak için de kullanılmasını sağlayınız.

Birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretimi gerçekleştirilen bu ürünlerde kullanılan boyalar da sağlığa etki edecek olan malzemeler değildir. Yüksek kalite ürünü olan bornozlar sağlığınızı etkilemeyecek olan kimyasal boyalarla boyanmıştır. Bundan dolayı da mavi kırmızı pembe bordo mor yeşil beyaz krem kahverengi siyah ve bu renklerin tonlarındaki birçok seçenekle karşınıza çıkıyor. Kendi renk zevkinize uygun olan modeli satın alarak duş sonrasındaki zarif görünümünüze katkıda bulunabilirsiniz.

Renk seçeneklerinin yanı sıra şık tasarımlar da bornozlar üzerinde kendini belli ediyor. Yaka ve kuşak detaylı olan modeller oldukça popülerdir. Bunun yanı sıra sadece düz renkli modeller olduğu gibi iki hatta üç renkle tasarlanmış baklava desenli çizgi desenli modeller de üretilmektedir. Kısacası herkes aradığı zevki bu bornozlarda bulabilecek.

Bornozların Genel Yapı Özellikleri

Üretimini yaptığımız bornozlar pamuk bambu ve kadife malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Kadife kumaş sayesinde bornozun dayanıklı olması sağlanmış. Pamuk malzeme ise duş sonrasında size çok hoş bir yumuşaklık sağlar. Aynı şekilde bambu malzemesi sayesinde de duştan çıkınca üzerinizdeki su direkt olarak emilir. Şık tasarımlı bornoz modelleri aynı zamanda sizlere banyo sonrasında da çok güzel bir rahatlık sunar. Evin içinde banyonuzu yaptıktan sonra bornozunuzla saatlerce durabilirsiniz. İnsan sağlığını tehlikeye sokmayan giyildiği zaman rahatsızlık vermeyen bu yumuşacık bornozlar her açıdan müşterilerimizin avantajlarını düşünerek onları memnun bırakıyor.

Kaynak: www.miraykaya.com/bornoz

Seçiniz...

Etiketler advertorial