Forever New’den içinizi ısıtacak koleksiyon

Forever New’den içinizi ısıtacak koleksiyon
Güncelleme:

Forever New’in yeni koleksiyonu Savannah Romance, yazın sıcaklığını feminen detaylar ile buluşturan çizgileriyle moda tutkunu kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu ile moda tutkunu kadınların bir kez daha kalbini kazanıyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikâye ile karşımıza çıkan Forever New, yeni koleksiyonu Savannah Romance ile klasik feminen tarzla modern tasarımların birleşimini sunuyor. Belden büzgülü skinny pantolonlar, parkalar, safari ceketler, bu romantik tarzın tüm detaylarına yansıyor. Ultra ince ipek ve narin pamuklu kumaşlar ile kadınlar, tarzlarından ödün vermeden sıcak havalarda rahat bir nefes alıyor.

Yaz mevsiminin yansıması ile gelen çöl tonları, haki yeşili, bulut mavisi ve kayısı tonları daha günlük ve rahat bir görünüm kazandırıyor. Bakır tonda hayvan desenleri, çiçekli baskılar ise, feminenliği ortaya çıkarıyor.

Katlı detaylar, yaz aylarının enerjisini yansıtırken, dantellerle sağlanan geçişler, bu modeller ile de kadınların feminen ve şık olabileceğini kanıtlıyor. Düz askılı elbiseler, yerlere uzanan pantolonlar ve oversize tasarımların ön plana çıktığı Savannah Romance koleksiyonu ile tüm kadınlar yazın ruhunu yansıtarak göz kamaştırıyor.

ff-003.jpg