Forever New’den masalsı yaz şıklığı: Island Princess

Forever New’den masalsı yaz şıklığı: Island Princess
Güncelleme:

Forever New’in yeni koleksiyonu Island Princess, yazın renkleriyle buluşan şık kıyafetleriyle stil sahibi kadınların bir numaralı tercihi olacak.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sunuyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikâye ile karşımıza çıkan Forever New, yeni koleksiyonu Island Princess ile yaz mevsiminin renklerini, masalsı bir şıklık ile bir araya getiriyor. Feminenlik ve rahatlığın ön plana çıktığı Island Princess koleksiyonunda, parlak mavi, turkuaz ve sarı tonlarının hakimiyeti göze çarpıyor.

Bali desenli dökümlü kıyafetler, ince askılı bluzlar, rahat modern kesim viskoz etekler ve mini denim şortlar ile Boho stilini yansıtan bu koleksiyon, moda tutkunu kadınların bir numaralı tercihi olacak. Kaftanlardan ilham alarak, giysileri, beyaz süslemeler ve tığ dantelli işlemelerle zenginleştiren Island Princess koleksiyonu ile bu ay, Forever New kadını, fark yaratan tarzı ile yazın keyfini çıkaracak.