G-Lingerie ile sevgilinizi büyüleyin

G-Lingerie ile sevgilinizi büyüleyin
Güncelleme:

G-Lingerie, Sevgililer Günü’nde kendilerini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere, baştan çıkaran hediye seçenekleri sunuyor.

Dünyaca ünlü iç giyim markalarını bir arada sunan G-Lingerie, aşkın ışıltılarını taşıyan tasarımlarıyla kadınları etkiliyor. G-Lingerie’nin en seksi markalarından biri olan Gossard markası, tasarımlarıyla aşkın büyüsünü doruklarda yaşatıyor. Romantizmin doyasıya yaşandığı bu özel günde, sevgisini göstermek isteyen erkekler veya kendini bu özel güne hazırlamak isteyen kadınlar bu koleksiyonu mutlaka görmeli…

Birbirinden şık modelleri ile hem gece hem de gündüz iç giyiminde fark yaratan Gossard, son teknoloji tasarımlarıyla konforu ve stili bir arada sunuyor. “Sev beni, giy beni, hisset beni” sloganıyla kadınları kalbinden vuran marka, Glossies modeliyle de kadınların içindeki ışığı ortaya çıkarıyor. Gossard’ın en hit parçası olan Glossies, özel teknolojik kap yapısıyla göğüsleri mükemmel kavrıyor ve push-up etkisiyle güzel bir dekolteyi destekliyor. Parlak kumaş yapısıyla göz alıcı bir görünüm sağlarken ultra yumuşak, parlak ve pürüzsüz kumaşı kıyafetlerde iz yaratmıyor.