G-Lingerie yeni sezonda daha çekici ve özgür

G-Lingerie yeni sezonda daha çekici ve özgür
Güncelleme:

G-Lingerie ile birlikte özgür, seksi ve şık bir yaza merhaba diyoruz!

Sıcacık renklerin, şaşırtıcı desenlerin ve cesur tasarımların dikkat çektiği İlkbahar / Yaz 2016 sezonu bizi bekliyor.

Her sezonun yenilikçi ve ön plana çıkan tasarımlarını bir araya getiren G-Lingerie, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda da dünyaca ünlü markaların dikkat çeken tasarımlarını sunmaya devam ediyor. Rahat olduğu kadar tarz sahibi de olan koleksiyonlar hem gece hem gündüz için çekici alternatifler yaratıyor.

Yazın enerjisiyle yarışan tasarımlarda sezonun vazgeçilmezi mint yine ön plana çıkarken gül rengi, narçiçeği, mavi ve bu renklerden oluşan baskılar dikkat çekiyor. İç çamaşırının cazibesini arttıran dantel, sezon renkleriyle birleşerek kadınların kalbini tam on ikiden vuruyor. İster seksi ister çocuksu olmak isteyenleri bu sezon göz alıcı modeller bekliyor.

Gelişen teknolojik dokunuşlarıyla adından söz ettiren DIM ve Lovable bu sezon özelliklerini daha da geliştirerek kadınlara daha hızlı çözümler sunuyor. İki sezondur koleksiyonların hit parçası olan ve 28 günde göğsü daha yumuşak, diri ve yuvarlak yapan mucizevi Emana kumaşı bu sezon 7 günde mükemmel sonuçlara imza atıyor.

G-Lingerie her sezon ailesine dünya markalarından yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu sezon ailenin yeni üyesi; push-up sütyenin dünyadaki ikonik ismi Wonderbra oluyor. Ünlü isimlerle ve yaratıcı reklam kampanyalarıyla ses getiren Wonderbra, her sezon kadınlar için en çekici ve göz kamaştırıcı modeller tasarlıyor.

G-Lingerie’nin her sezon vazgeçilmez markaları arasında yer alan DIM, Gossard, Lovable, Berlie, Sans Complexe ve Rago bu sezonda da G-Lingerie kadınına günün her anında eşlik etmeye devam ediyor.