G-Lingerie yeni yıla merhaba diyor

G-Lingerie yeni yıla merhaba diyor
Güncelleme:

G-Lingerie, yılbaşı gecesine özel kırmızı tasarımlarıyla gecenize eğlence ve şans getiriyor.

Türkiye’de iç giyim mağaza kültürünü yeni konsepti ile baştan aşağı değiştiren G-Lingerie, dünyaca ünlü iç giyim markalarının birbirinden çekici yılbaşı tasarımlarıyla yeni bir yıla merhaba diyor. Yılbaşında kıyafetleriniz kadar iç giyiminizde şıklığınızın bir parçasını oluşturuyor. Yepyeni bir yılın başlangıcı olan bu özel gecede kırmızı rengin ateşi ve dantellerin çekiciliği ile kendinizi yıldız gibi hissedeceksiniz.

Fransa’nın en büyük iç giyim markası DIM Paris, Osmose, Generous ve Sublimserilerine özel ürettiği kırmızı koleksiyonları ile kadınları kalbinden vuruyor. Generous, cömert tasarımları ile büyük beden göğüslü kadınların bu özel gecede vazgeçilmezi oluyor. Ultra çekici gelincik kırmızısı rengi ile dikkat çeken Osmose serisi ise eşsiz konfor ve daha şekilli bir göğüs için sağladığı destek ile seksi bir görüntüyü garantiliyor. Zarif olduğu kadar devrim niteliğine sahip danteli ile Sublim, kırmızı renkle artık daha çekici. Esneyebilen özel “invisi-stretch” teknolojili danteliyle göğsü tamamen kavrayarak rahat hareket etme imkânı sağlayan ve elbise altından hiç iz yapmayan Sublim, gece şıklığınızda da içinizdeki en büyük destek oluyor.

Sevimli, şık, canlı ve kadınsı tasarımları ile tanınan LOVABLE, yeni yılda da kadınların enerjisini yükseltiyor. Siyah rengin cazibesine özel dantelleri ve tül ayrıntıları ile eşlik ediyor.

Kadınlara her gün kendilerini iyi hissettirecek tasarımlar hazırlayan berlie, en iyi satan 2 beden küçülten mucize sütyeninin yılbaşı rengi ile en büyük yeni yıl dileğini gerçekleştiriyor. Yeni bir yıl da her gününü mutlu geçirmek isteyen kadınlar ilk günden buna kavuşuyor. Tasarımları ile vücudunuza sağladığı rahatlığın yanı sıra renkleriyle de ruhunuza ilaç oluyor.

DIM Paris, Berlei, Gossard, Lovable’ın aralarında bulunduğu Avrupa’nın en büyük 24 markasını Türkiye’de kadınların beğenisine sunan G-Lingerie, yeni konsept mağazaları ile yeni yılın coşkusuna eşlik etmek için sizleri bekliyor.