Gabor botlar ile ayaklarda her mevsim sağlık

Gabor botlar ile ayaklarda her mevsim sağlık
Güncelleme:

Gabor botlar geniş ürün yelpazesiyle hem spor hem klasik giyinmeyi seven kadınlar için en sağlıklı geleceği garantiliyor.

GABOR BOTLAR İLE AYAKLARDA HER MEVSİM SAĞLIK

Gabor botlar mevsim geçişlerinde kadınların hangi ayakkabıyı giyeceğim derdine sağlıklı ve kurtarıcı çözümler sunuyor. Gabor’un sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan bot modelleri şıklığı tamamlarken, ayak sağlığından ödün vermeyen kadınların ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı bot modelleri ve özel kalıp seçenekleriyle Gabor, gününüzün en konforlu kurtarıcısı olmayı hedefliyor. 

Gabor botlar ile ayak konforu ve şıklık bir arada

Tüm kıyafetlerinizle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz Gabor botlar sağlığına dikkat eden bayanların ilk tercihi oluyor. 3 genişlik seçeneği bulunan Gabor botlar, özel yastıklama sistemi ve ekstra esnek yapısı ile tüm gün ayaklarınızı rahat ettirecek. En kaliteli ve en yumuşak derilerden üretilen Gabor botlar gizli lastikler ve tabanı çıkabilen modelleri ile bu kış da ayak sağlığını düşünen kadınlara şık alternatifler sunuyor.

Özellikle geniş kalıp alternatifleri ve burun kısmının hacimli olması parmakların ve tarak kısmının rahat etmesini sağlayarak günün yorgunluğunu ayaklarınıza hissettirmiyor. Payetli ve tokalı düz tabanlı modellerini tercih ederek gününüzü daha rahat geçiririrken, topuklu modellerde bile şıklığınıza konforlu dokunuşlar katabilirsiniz. 

Gabor, Suadiye (Shoe City Comfort), İzmir Alsancak (Shoe City Comfort), Nişantaşı (Merletto) İstanbul, Kozyatağı Carrefour (Miro)’da da birer shop in shop (mağaza içi mağaza) uygulaması ve 20 civarındaki seçkin perakende noktasıyla Türk tüketicilerine ulaşıyor.