Gardrobunuzu düzenlerken unutmayın

Gardrobunuzu düzenlerken unutmayın
Güncelleme:

Ünlü stilist ve tasarımcılar bu ortak tavsiyelerde buluştu.

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Ünlü stilist ve tasarımcılar kıyafet seçerken nelere dikkat ediyor biliyor musunuz? İşte size profesyönellerin dikkat ettiği gardrop kuralları.

1) Çok sevdiğiniz, rahat olan ve sık kullanabileceğiniz bir topuklunuz mutlaka olsun, hayat kurtarır.

2) Giydiğiniz kıyafetlerde vucudunuzun ne şekil aldığına dikka edin. Sizi en ince gösteren kıyafetleri seçmek için bel ve omuz kesimlerine mutlaka dikkat edin. Mümkünse en ince bölgenizi en sıkı saracak parçalar bulmaya çalışın.

3) Diyelim bacaklarınızı sevmiyorsunuz o halde çok parlayan, açık renkte pantalon giymeyin. Kusurlarınızı minimize edecek görevi olan kıyafetler seçin.

4) Her hafta veya 2 haftada 1 daha önce girmediğiniz dükkana girip oradaki modelleri inceleyin ve uygun bir tanesini alın. Her markanın kesimi farklıdır, size en uygun olanı hiç beklemediğiniz bir dükkandan bulabilirsiniz.

5) Trend’i takip edin fakat trend’in getirdiği her yeniliği hergün üzerinizde taşımak zorunda değilsiniz,  biraz orjinal olmakta fayda var.

6) Paranızın en değerli olduğu indirim sezonu içinde alışveriş yapmaya çalışın. Bütçenizi zorlayacak tek parça ‘tasarımcı’ markalara harcayacağınız para yerine sizi daima daha ince gösteren birden fazla sayıda parça satın alabilirsiniz

7) Kesinlikle kendi kilonuz ve bedeninize göre alışveriş yapın. İncelince giyerim şeklindeki mantık sadece spor motivasyonunu size sağlıyorsa gereklidir.

8) Kendinize online sipariş verebileceğiniz ve değiştirme hakkı veren bir alışveriş sitesi bulun. Her insanın fiziki olarak ulaşabileceği yer farklıdır bu yüzden internet en pratik ve çeşidi bol AVM’dir.



Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.