Gelinliklerde yeni trend; Toprak tonları

Gelinliklerde yeni trend; Toprak tonları
Güncelleme:

Tüm dünyada giderek daha çok ilgi gören renkli gelinlik trendini Oleg Cassini koleksiyonlarında da yakalamak mümkün.

Uçuk toprak tonları, ekru, nude, fildişi, şampanya, kırk beyaz, platin ve pembe, kimi zaman gelinliğin bütününe hakim olurken, kimi zaman beyazı zenginleştiren detaylarda karşımıza çıkıyor. Bu renkler hem romantik ve klasik modellerle hem de modern kesimlerle en şık şekilde buluşuyor.

Gelinlik deyince çoğumuzun aklında bembeyaz zarif bir elbise canlanıyor. Bu görüntü bir klasik olarak sonsuza dek yaşayacak ancak son dönemde daha sık görmeye başladığımız farklı tonlardaki gelinliklerin de yadsınamaz bir çekiciliği olduğu kesin. Koleksiyonlarında klasiklerin yanı sıra, her zaman son trendlere de yer veren Oleg Cassini, bu yeni tarz gelinlikleri de Türkiye’deki gelinlerin beğenisine sunuyor.

1472023789_olegcassini_2.jpg

Oleg Cassini, gelinlik koleksiyonunda beyaz dışındaki tasarımlarda genelde uçuk toprak tonlarını kullanıyor. Ekru, nude, fildişi, şampanya, kırık beyaz, platin ve pembe, kimi zaman gelinliğin bütününe hakim oluyor, kimi zamansa beyazı zenginleştiren renkli detaylar şeklinde kullanılıyor. Balo tipi ve A kesim modellerde zarif danteller, tüller ve aplikelerle birlikte kullanılan bu farklı tonlar, gelinliklere son derece romantik bir hava katıyor. Platin çiçek detaylarıyla süslü brokar kumaştan gelinlikler ya da üç boyutlu çiçeklerle bezeli baştan aşağı krem modeller gelinlerin adeta bir prenses gibi görünmesini sağlıyor. Pelerinli ve kısa modellerde ise, daha modern ve hareketli bir görünüm yakalamak mümkün oluyor.

1472023793_olegcassini_3.jpg

Farklı tonlardaki gelinlikler, tüm dünyada özellikle son birkaç yıldır öne çıkıyor, dünya moda etkinliklerinin en ilginç parçaları olarak dikkat çekiyor. Göz alıcı gelinliklerin yaratıcısı Oleg Cassini, koleksiyonuna eklediği bu tarz yeni parçalarla, gelinlerin kendi özgün tarzlarını en iyi yansıtan mükemmel gelinliği bulmalarına yardımcı oluyor.