Gömlek modasına ayak uydurun..

Gömlek modasına ayak uydurun..
Güncelleme:

Genellikle erkeklerin üzerinde gördüğümüz dik yaka gömlek modelleri 2013 yılında kadınların üzerinde de yer almaya başlayacak.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Gömlek, sadece erkekler için değil bayanlar içinde vazgeçilmez kıyafetler arasında yer almaktadır. Şık, güzel ve zarif görünmek isteyen kadınlar gömlek giyerken 2013 yılında da kadınların üzerinde pek çok kez gömlekleri göreceğiz. Özellikle çalışan bayanların gömleklere olan yoğun ilgisi 2013 yılına girdiğimiz ilk aylarda büyük markaların yeni gömlek modellerine yer vermesine neden oluyor. Bunların yanı sıra sadece klasik gömlekler değil artık taylar ile birlikte giyilen gömleklerde 2013 yılında mağazaların vitrinlerinde yer alacaktır.

Tayt modasının giderek yayılması ve kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmesi ile birlikte kazaklar ve gömleklerde değişik modellerde üretilir iken 2013 yaz ve kış aylarında gömlekler klasik görünümünden kurtulacak ve daha şık, daha zarif aynı zamanda daha çekici olacaktır. 2013 bayan gömlek modelleri arasında diğer dikkat çeken modeller ise dik yakalı olarak üretilen modeller olmaktadır. Genellikle erkeklerin üzerinde gördüğümüz dik yaka gömlek modelleri 2013 yılında kadınların üzerinde de yer almaya başlayacak.

2013 bayan gömlek modellerinde yapılan diğer yenilikler arasında kısa kollu gömleklerden ziyade erkek gömleklerinde olduğu gibi kadın gömleklerinde de artık uzun kolluk gömleklerin daha çok yer alacağını ve kadınlar için kol düğmeli gömlek modellerinin 2013 yılında vitrinlerde yer alacağını belirtelim. Sizde 2013 yılı içerisinde şık ve güzel görünümünüzü korumak ve daha çekici görünmek istiyorsanız gömlek kombinlerini es geçmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.