Güney Afrikalı güzelden leopar seksiliği!

Güney Afrikalı güzelden leopar seksiliği!
Güncelleme:

Güney Afrikalı güzel model Kayla, adL'nin yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

adL ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonu fotoğraf çekimi için İstanbul’a ilk defa gelen Güney Afrikalı güzel model Kayla, Hasan Karaarslan objektifine poz verdi.

Güzel model ‘‘İşim gereği dünyanın birçok noktasında bulunuyorum...Türkiye’ye ilk gelişim ve  İstanbul beni çok heyecanlandırdı. Özellikle tarihi dokuları olan camilerin büyüsüne kapılmamak elde değil... İstanbul’da, yaşadığım Cape Town gibi oldukça gizemli ve sürprizlerle dolu olan bir şehir… Koleksiyon farklı ve zamansız altyapısıyla gündüzden geceye çok şık, çekimler harika geçti’’ dedi.

SONBAHAR-KIŞ’A ÖZGÜN BAKIŞ  BOHO-ROCK!!!

Zamansız stil öncülerinden, ünlü stil danışmanı Mert Aslan ve ünlü moda markası adL, 2016-17 Sonbahar-Kış modasında 70'lerin bohem çizgilerini rock detaylarla yorumluyor.

Zamansız stili tanımlayan Nightzoom styled by Mert Aslan bu kez daha asi ve daha bohem... Rock müziğinden ilham alınarak hazırlanan "Boho-rock" tasarımları brokar, kadife ve jakarlı şifonlar, kaşmir-yün karışımları koleksiyonu zengin ve güçlü yapan materyaller arasında yer alırken , lacivert, siyah, mor , dore ve lame renkleriyle harmanlanıyor. Nakışlar ve işlemeler koleksiyona semi-couture dokunuşlar katarken leopar ve yıldız desenleri bohem ve rock hissini kuvvetli kılıyor. Suni deri ve denim kumaşlar gardırobunuzdan çıkmayacak özel parçaları temsil ediyor.

Ünlü Moda editörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan ‘‘Kate Moss'un zamansız stili bu koleksiyonun çıkış noktasını oluştururken, Yves Saint Laurent'in 1971 tarihli, skandal yaratan "Forties" koleksiyonu ve yakın zamanda yitirdiğimiz gerçek bir stil ikonu olan David Bowie müziğiyle bize yol göstererek ilham verdi. Bu koleksiyon 2016 kış trendlerinin ötesinde uzun yıllar keyifle kullanılacak parçalardan oluşuyor. O yüzden "zamansız stil" sözünün ardında durmak bizim için çok önemli... "Boho-rock" koleksiyonumu çok yakışacağına inandığım Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Poppy Delevigne ve Carine Roitfeld giysin isterim” dedi