Hamileykende kıyafetleriniz etkileyici olabilir

Hamileykende kıyafetleriniz etkileyici olabilir
Güncelleme:

Hamileyken de hem şık hem rahat olabilirsiniz.

Annelik duygusunu tatmaya hazırlanan tüm anne adayları bebeğinizi kollarınıza almaya dokuz ayınız var.Bu sürenin tadını çıkarırken tasarımcılar sizleri unutmuyor. Hayatınızda heyecan dolu yeni bir evreye geçmeden önce şıklığınızı size özel tasarlanan kıyafetlerle yaşayabilirsiniz. Anne adayları için her mevsime uygun hazırlanan tasarımlar şıklığın yanı sıra huzur ve mutluluk veriyor.

DÜĞMELİ MODELLER RAHAT
Tüm kadınlar gibi anne adayları için de evde ve dışarıda şık olmak vazgeçilmezdir. Erdem İç Giyim'in farklı pijama koleksiyonları anne adaylarına dikkat çekici bir şıklık, rahatlık, sevimlilik ve konfor sunuyor. Hamileler için hazırlanan pijama üstleri 4 düğmeli olup, göbek üstünde yer alan kuşakla fiyonk yapabilme imkanı sunuyor. Bebek motiflerinin yer aldığı pijama takımı sabahlıkla tamamlanıyor.

EKOLOJİK TESTLERE UYGUN KUMAŞLAR
Ekolojik testlere önem verilerek tasarlanan koleksiyonda, vualler, açık-orta ve koyu yıkamalı denimler, yumuşak tuşeli örmeler, keten ve pike kumaşlar ön plana çıkıyor. Belden ayarlanabilir pantolonları, klasik hamile kesimlerinin aksine modern çizgilerle tasarlanan gömlekleri, günlük hayatta rahatlıkla kullanım ve hareket imkanı sağlayan eşofman takımları, lastik ve büzgü detaylarıyla sezona damgasını vuracak.