Hanımlar bu saatlere bayılacaksınız

Hanımlar bu saatlere bayılacaksınız
Güncelleme:

Bayanlar için modayı takip etmek ve modaya uygun giyinmek vazgeçilmez bir unsurdur.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Modaya uymak isteyen kadınlar için 2013 saat modellerini tanıtmak ve yeni yıl içerisinde moda alanında yaşanan yenilikleri sizlere bildireceğiz. 2013 bayan saat koleksiyonu arasında gözümüze çarpan ilk modellerin Pierre Cardin markasına ait olduğunu görüyoruz. Dünyaca ünlü bayan markası Pierre Cardin 2013 yılı için üretmiş olduğu bayan saat modellerini yeni yol koleksiyonunda görücüye çıkarttı ve herkesten tam not aldı.

2012 Pierre Cardin kadın saat modelleri şık ve zarif görünümleri ile dikkat çeker iken tüm bayanlardan da tam not aldı. 2013 bayan saat modelleri arasında pek çok farklı modelde yer almaktadır. Bu modeller arasından seçim yapmakta oldukça zorlanacak olan hanımları yeni saat modelleri de 2013 yılında oldukça zorlayacak. 2013 yılı modası için üretilen saat modelleri arasında dikkat çeken ilk modeller kuşkusuz ki büyük saatler oluyor. Geçtiğimiz yıllara oran ile saatler daha büyük olarak üretilmektedir.

2013 Pierre Cardin bayan saat modelleri daha büyük ve kalın saatlerden oluşur iken kadınların kollarında yer alacak olan daha büyük saatler ilgi çekecek ve her kadın tarafından kullanılacak. Bunun yanı sıra saatlerin üzerinde yer alan desenler ve üretilen renk modelleri de 2013 yılında değişiklikler göstermektedir. 2013 bayan saat modelleri kataloğunu inceleyerek sizde en yeni saat modellerine göz gezdirebilirsiniz.

2013 PIERRE CARDIN SAAT MODELLERİNE BAYILACAKSINIZ.. FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...