Her kadın tektaş ister..

Her kadın tektaş ister..
Güncelleme:

Bayanlar, her zaman şık ve güzel görünerek etrafındaki kişileri etkilemek isterler.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

İş yerinde, okula gider iken veya dışarıda dolaşır iken nerede olursa olsun kadınlar şıklıklarından taviz vermemektedir. Güzel görünmek isteyen bayanların en büyük aksesuarlarından biri de kuşkusuz ki yüzüklerdir. Hem genç bayanlar hem de olgun bayanlar yüzük takmayı oldukça sevmektedir. Yüzük seçimin de ise kadınlar oldukça hassas davranıyorlar. Gündelik hayatta takılacak yüzükler ve özel günler için ayrı yüzükler seçilirken bütçeye göre de yüzük seçimi yapılmakta.

Ülkemizde en pahalı modeller kuşkusuz ki pırlanta modelleri oluyor. Oldukça pahalı olan pırlanta yüzüklerin fiyatları ise 1500 liradan başlayarak 10.000 liraya kadar çıkmakta. 2013 yılı içerisinde değişen moda ile birlikte pırlanta yüzük modelleri de değişikliğe giderek artık büyük taşlardan değil daha küçük taşlardan oluşmakta. Pırlanta yüzük modellerinin küçük taşlı olanları daha yüksek fiyatlı olur iken taş boyutu artar iken fiyatı da düşmektedir.

2013 bayan yüzük modelleri oldukça güzel görünümleri ile dikkat çekerken pırlanta almaya gücü yetmeyen bayanlar daha çok altın ve gümüş yüzük modellerine ilgi göstermekte. Gümüş yüzük modelleri, altın yüzük modellerine oranla daha uygun fiyatlı olduğundan tercih edilmekte. 2013 yılında aksesuarlarını değiştirmek isteyen kadınlar arasında yer alıyorsanız sizde kuyumculara giderek bu modelleri inceleyip, satın alabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.