Her kadın zamanın değerini bilir

Her kadın zamanın değerini bilir
Güncelleme:

Zamanın değerini bilenler için Jack Pierre yeni koleksiyonunu gözler önüne seriyor.

Hızlı geçen zamanın en güzel yansımasını kollarında görmek isteyen kadınlara özel, Jack Pierre’in yepyeni saatleri sezona damgasını vuruyor. Jack Pierre saatler farklı formda dizayn edilmiş kadranları, taş işlemeli kasasıyla kadınları ışıltılı bir dünyaya davet ediyor. 

Kadınların ışıltılı dünyasından ilham alınarak tasarlanmış saatler zarif bir dünyanın kapılarını aralıyor. Saat üzerindeki çarpıcı detaylar, aksesuarlarında özgünlüğü tercih eden kadınların yakın markajında.

Jack Pierre saatlerin kadranında yer alan numaralar farklı formlarda karşımıza çıkıyor. Kadranda yer alan taş işlemeler ve bunların çerçeveye olan yansıması göz kamaştırıcı detaylar arasında. Kahve, siyah ve beyaz renklerinin kullanıldığı deri kayışlar hem spor hem de klasik bir görünüm sunuyor. Modern çizgilerin yer aldığı saatler bu yönüyle her stile uyum sağlıyor.

Kombinlerini farklı bir saat ile tamamlamak isteyenler, kullandığı aksesuarlarda fark yaratmak isteyenlerin tercihi Jack Pierre ile siz de zamanı değerli kılın. Jack Pierre’in özel tasarım saat koleksiyonları ve daha fazlasını görmek için en yakın Loja’s mağazaları ya da Jack Pierre yetkili satış noktalarına uğrayın!