Hotiç kadını bu sezon da cesur ve iddialı

Hotiç kadını bu sezon da cesur ve iddialı
Güncelleme:

Hotiç, Sonbahar/Kış 2015-2016 tasarımlarında her sezon olduğu gibi bu sezon da şık, sofistike ve iddialı bir koleksiyon sunuyor.

Hotiç, Sonbahar/Kış 2015-2016 Kadın Koleksiyonu’nda yer alan gold piton, süet, glitter (parıltılı kumaş) kadife, düz ve leopar tay, kamuflaj, rugan ve zincir metal detaylar ile farklı ve cazibeli bir koleksiyon sunuyor.

Sonbaharı yaşatan renkler taba, bordo ve vişne tonları Hotiç’in yeni sezon koleksiyonunda bulunan siyah ayakkabılara güçlü bir alternatif oluşturarak sezona renk katmaya hazırlanıyor. Her dönem kadının vazgeçilmezi olan stilettolar simli malzemeler ve kadife kumaşlar ile lüksün cazibesi ve baştan çıkarıcı detaylarıyla ön plana çıkıyor. Daha spor bir şıklığı tercih eden kadınlar için ise baskılı deriler,metal malzemeler, renkli kalın tabanlar ile tamamlanan oxford ve loafer modellerin yanısıra babetler de koleksiyonu zenginleştiriyor. Spor giyimde, partilerde veya elbiselerle tercih edilebilecek slip-on modeller, simli parlak kumaşlarla gündelik giyime adapte edilen klasik sneakerlara alternatif oluşturuyor.

Kış aylarının etkisini azaltan çizmeler de farklı tasarımlarla Hotiç Koleksiyonunda kadınların beğenisine sunuluyor. Koyu camel rengi ve püskül, süet, nubuk detaylarla süslenen western modası en çarpıcı tasarımlardan biri olurken daha maskülen bir tarz yakalamak isteyenler için oxford botlar kış aylarında kombinlerin tamamlayıcısı oluyor. Rahat kullanımı ile gündelik stilin tamamlayıcısı olan binici çizmeler kroko baskılar, sivri burun formlar ve bacağı komple saran tasarımlarla zenginleştirilerek estetik ve feminen bir görünüm elde ediliyor.

Kadınların ayakkabıdan sonra vazgeçilmez aksesuarı olan çantalarda bu sezon 1970’li yıllara vurgu yapan görünümüyle leopar desenleri, canlı ve zıt renklerle bezenmiş kroko baskılar, deri ve süet püskül detayları görmek mümkün. Yumuşak ve dokulu deri detaylarla süslenen backpack çantalar gündelik ama şık görünümüyle koleksiyonun hit parçalarından olmaya aday. Retro stilleri ve 1950 etkileri taşıyan sert kapaklı çantalar kadınları davetlerde yalnız bırakmazken büyük alışveriş çantaları da gündelik stilin tamamlayıcısı oluyor.