İnci Deri'den kutlanmaya değer tasarımlar

İnci Deri'den kutlanmaya değer tasarımlar
Güncelleme:

İnci Deri Celebration Koleksiyonu’nun göz alıcı modelleriyle düğün geceniz tılsımlı bir kutlamaya dönüşecek.

Gamze Saraçoğlu’nun İnci Deri Kreatif Direktörü koltuğunda hazırladığı ikinci koleksiyonu olan İnci Deri 2016 İlkbahar/Yaz sezonunun Celebration Koleksiyonu,gelin ve damatların düğünleri için hayal ettikleri çarpıcı modellerden oluşuyor.

Tılsımlı havanızı Celebration modelleriyle düğünüze taşıyın...

İnci Deri Celebration koleksiyonu kadın modelleri; sade ve tılsımlı havasını eşsiz bir şıklığa dönüştürmek isteyen stil sahibi gelinler için tasarlandı.

Celebration koleksiyonu gelinlerin vazgeçilmezi beyaz ve bej renklerine ek olarak, gelinliğin gümüş ve bakır tonlardaki şık parçalarla da bir arada kullanabileceğini gösteriyor.

Zarif ve göz alıcı Celebration tasarımlarıyla uyum içinde kullanılan parlak taşlar ise, koleksiyona ışıltılı bir hava kazandırıyor.

Damatların kutlanmaya değer stili, Celebration modellerinde gizli…

İddialı ve şık tasarımlardan oluşan 2016 İlkbahar/Yaz sezonu Celebration erkekmodelleri ise damatların ‘klas’larını konuşturmaları için hazırlanmış çok özel bir koleksiyon.

Koleksiyonda yer alan ve smokinlerin tamamlayıcısı rugan deri modeller ve oxfordlar; bu yaz düğünler başta olmak üzere tüm seremonilerde beylerin kendilerinden söz ettirmelerini sağlayacak kilit parçalar arasındaki yerini alacak.