İpekle kaşmirin mükemmel uyumu büyülüyor !

İpekle kaşmirin mükemmel uyumu büyülüyor !
Güncelleme:

Silk & Cashmere yeni sezon ürünlerini satışa sunuyor...

Dokusunun verdiği haz ile kendine geniş bir kullanıcı kitlesi yaratan Silk&Cashmere yeni sezon ürünlerini satışa sunuyor...

Sezonu önceden takip etmeyi bir gelenek haline getiren Silk&Cashmere'in birbirinden iddialı ürünleri reyonlardaki yerini şimdiden alıyor. Sonbahar mevsiminin ilk günlerinde Sonbahar / Kış 2010 koleksiyonunu raflara yerleştiren markanın serin gecelerde de kullanılabilecek ürünleri büyük ilgi görüyor. İpekle kaşmirin muhteşem birlikteliği ile hazırlanan ve maksimum incelikte dokunan, dökümlü asimetrik ceketler, sonbahar gecelerinde tişörtlerin üzerinde kayarken, her türlü rüzgardan da koruyor.

Farklı dokulara, aynı özgün baskıyı uyguladığı "Paisley" grupta yer alan ve dökümlü saf ipek tunik, ipeğin doğal yapısı sayesinde hem sağlıklı hem de son derece şık. Aynı desene sahip saf kaşmirden yapılan şal ise kış süresince vazgeçilmez bir ürün olacak. Bayanlar ve baylar için ortak bir ruhla tasarlanan saf ipek koleksiyon; dokularının özelliği, renk tonlarının hem yalınlığı hem de çarpıcılığı ile yaz mevsiminden sonbahara geçişteki hüznü keyfe dönüştürüyor.

Takvim