Karl Lagerfeld ''Karl Robot'' 2016 Kapsül Koleksiyonu

Karl Lagerfeld ''Karl Robot'' 2016 Kapsül Koleksiyonu
Güncelleme:

Sabsırsızlıkla beklenilen koleksiyon sonunda müşterisine kavuştu.

Koleksiyonda Karl ve kedisinin resmi olan Saffiano derisinde çantalar, Vachetta derisinden kedi motifli bir omuza takılan çanta ve yine Vachetta derisinden robotize edilmiş Karl Lagerfeld motifi işlenmiş kilit anahtarlaklıklı el çantası olacak. Çantalar iki minyatür parçayla birlikte kombin ediliyor. İlki; parlak siyah üzeri Karl robotize edilmiş grafiği, bir diğeri ise metalik gümüş üzeri kedi baskısı. Küçük çantalara kombinlenenler;çift fermuarlı parlak cüzdanlar, kilit anahtarlı cüzdanlar, kart tutacakları ve bozuk para çantaları.


1457006897_making_of_ss16_freja_beha_erichsen.jpg

Hazır giyimde iki çeşit neopren sweatshirt olacak, birinde robot Choupette kedi baskısı, diğerinde ise robotize edilmiş,uzay boşluğunda bir Karl.

Üç t-shirt tasarımı benzer motiflerde olacak: robotize edilmiş Karl ve Choupette, etraflarında uzay araçları ve gezegenler!

Aksesuarlar; beanie şapkalar, cüzdanlar,kolyeler, anahtarlıklar, çoraplar, bavul ayırıcılar, iPhone kılıfları ve Karl’ın imzasını taşıyan özel parça, esnek keçi yününden yapılmış, üzeri Choupette işlemeli yarım parmak eldiven! Sezonun must-have ayakkabıları ; kısa, iri topuklu, bilekten bağlı sandalet ile yaz için düz taban sandaletler.

Koleksiyonun renk paletinde, yumuşak rose rengi,soluk turkuaz,krem, mavi ve siyah bulunmaktadır. Robot Karl koleksiyona zarif, bir o kadar da kurnaz bir dokunuşta bulunmuştur.