Katie Rodgers, Reverso One’den ilham alıyor...

Katie Rodgers, Reverso One’den ilham alıyor...
Güncelleme:

Oyuncu Katie Rodgers, Jaeger-LeCoultre’nin yeni bayan saat serisi Reverso One’den ilham alarak resim yapıyor.

Ocak 2016 – Yeni Jaeger-LeCoultre saat koleksiyonu, yaratıcılığın konuşturulduğu tüm modellerinde, her ayrıntıya biçim vererek, feminenliğe şapka çıkarıyor. Reverso One Réédition, Cordonnet ya da Duetto Moon: Kendi saatinizi tanıdığınızda, kalbiniz nedensiz yere çarpmaya başlayacak. Kim ilk bakışta aşkın kaynağını ya da sağlam bir bağın gücünü tam olarak tanımlayabilir ki? Ancak şundan emin olun ki, kendi Reverso’nuzu bulduğunuzda, onun sonsuza dek “O” olduğunu bileceksiniz.

1930’ların uzun saat kasalarını canlandırırken, Reverso One bugünün moda trendlerinin nabzına da sıkı bir şekilde parmağını koyuyor.

ea626b19-8fd1-4001-9a28-4a14bcee4f3b.png

PaperFashion.net’den Katie Rogers, dört Jaeger-LeCoultre saat modelinin detaylarından esinlenerek “This is the One” (Bu, “O”) guaj serisini yarattı. Reverso One Réédition modelinde hayali bir canlılık hissinin verildiği saat rakamlarını içeren siyah ve beyaz ilüstrasyonlar kullanıldı. Kadranının arkaplanında yer alan bir sonraki resim güneş şeklini andırırken, Reverso One Cordonnet modelinin şekli ise bir kadın silüetini andırıyor. Reverso One Duetto Moon modelinde ise ayın görüldüğü, yıldızlı bir gecede gerçekleşen dokunaklı ve duygusal bir sahneden esinlenildi; bu şekilde yaratılan saat de saatle ilgili en feminen karmaşayı ortaya çıkarıyor, yani ayın görünüşünü.