Kiğılı’dan sonbahar klasikleri; Trençkot ve yelek

Kiğılı’dan sonbahar klasikleri; Trençkot ve yelek
Güncelleme:

Serin sonbahar günlerinin vazgeçilmezlerinden trençkot ve yelek, Kiğılı yorumuyla, günlük koşuşturma içindeki kent insanının hayatına stil katıyor.

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, seçkin ve modern tasarımlarını, tarz sahibi ve kendi modasını yaratan erkeklerle buluşturuyor. Şık giyimi seven erkeğin dolabında her zaman olması gereken bir klasik olan trençkot, Kiğılı 2015-16 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yerini alıyor. “Kalın giysem terlerim, ince giysem üşürüm” denilen havaların en önemli kurtarıcısı trençkotlar, modern şehirli erkeğin tarzını tamamlıyor. Özel tasarım astarlı trençkotlar ise Kiğılı koleksiyonunun dikkat çeken parçaları arasında bulunuyor.

Günlük ve klasik giyimin tamamlayıcısı: Yelek

Sezonun bir diğer trendi ise süveter yerine geçecek, serin havaların tercihi triko ve örme yelekler. Kiğılı’nın sonbahar kış koleksiyonunda günlük ve klasik giyimin en önemli tamamlayıcısı, ceketten bağımsız da kullanılan yelekler dikkat çekiyor. Yeleklerdeki bir diğer detay ise “ceket yaka”lar. Gömlek üzerine giyilen, ceket kumaşından hazırlanan yelekler, spor gömlekler ile bütünlenerek kombini tamamlıyor.