Kinetix’in 2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu

Kinetix’in 2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu
Güncelleme:

Kinetix, hareketli yaşam tarzını benimseyen herkesi konforlu alternatiflerle buluşturuyor.

Ayakkabı, tekstil ve aksesuar gruplarıyla kadınların her ihtiyacına cevap veren Kinetix ile rengarenk adımların tadını, en konforlu şekilde çıkarabilirsiniz.

Yaz demek eğlenmek ve doğa ile iç içe olmak demek! Kinetix’in 2014 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, ilkbahar ve yaz aylarının coşkusunu ayaklara taşıyarak hem eğlenceli, hem de konforlu modeller sunuyor. Fashion Athletic Koleksiyonu’nda moda ile sporu bir araya getiren Kinetix; farklı renklerin bir arada kullanıldığı tasarımları ile sokak modasına stil ve enerji katıyor. Her kombine eşlik edebilecek rengarenk keten ayakkabılar koleksiyondaki göz alıcı alternatifler arasında.

Kinetix’in Athletic Koleksiyonu koşu, yürüyüş ve egzersiz yaparken kullanabileceğiniz ve aynı zamanda rahatlığı nedeniyle günlük olarak da tercih edebileceğiniz spor ayakkabılardan oluşuyor. Kadınların renkli ruh hallerini yansıtmalarını sağlayacak alternatifler bulunan koleksiyonda, neon pembe, yeşil, fuşya, mor, turkuaz gibi göz alıcı renkler dikkat çekiyor.

Çiçek desenli rengarenkketen ayakkabılar, lazer kesimler ve “marine” teması Kinetix’in Casual Koleksiyonu’nda karşınıza çıkıyor. Mavi, kırmızı, beyaz ve pastel tonlar bu koleksiyonun en gözde renkleri arasında yer alıyor

Ayakkabı koleksiyonuyla son trendleri ve sportif detayları bir arada sunan Kinetix’in tekstil ve aksesuar grubu da zengin alternatifler içeriyor. Rengarenk spor ve plaj çantaları, güneşten korunmak için birebir olan şapkalar, spor yaparken tüm kadınların vazgeçilmezi olan yumuşacık taytlar, renkli desenlerle hareketlenen tişört ve atletler kadınlara günün her anında eşlik edecek