Kırmızı giymenin kuralları

Kırmızı giymenin kuralları
Güncelleme:

Kırmızı giyinmek istiyor fakat nasıl konbine edeceğinizi bilmiyor musunuz? İşte size tüyolar...

Kırmızı ayakkabılar, çantalar, bilezikler, şapkalar, atkılar; hepsi çok çekici, hepsi çok şık ama nasıl giyeceksiniz? Oldukça iddialı bir renk olduğu için çoğunlukla kaçındığımız kırmızı, maskülen formlardaki tasarımlarla buluştuğunda \'aşırı\' çekici havasından uzaklaşıp daha giyilebilir bir hal alıyor...

* Farklı desenler tercih ediyorsanız, içinde kırmızı olması işinizi kolaylaştırır. Ancak ne kadar az olursa, aksesuarınız o kadar çarpıcı olacaktır ve daha kaliteli görünecektir.

* Kırmızı aksesuarları tek renk kıyafetlerinizle birleştirmeye gayret gösterin, jean ile kullandığınızda ise koyu rengi tercih edin. * Desenli bir kıyafetle kırmızı kullanmak istediğinizde, siyah-beyaz ya da lacivert-beyazla uyumlu olacağını unutmayın.

* Çok fazla kırmızıya da kaçmamaya özen göstermelisiniz, giyiminizin tek bir parçasının bir kemer, bir küpe ya da fuların kırmızı olması en şık ve elegan olanıdır; en fazla iki adet kırmızı aksesuarı bir seferde kullanmalısınız, aşırıya kaçmadan! * Kırmızıyı, kırmızı hariç her renkle uydurabilirsiniz; iki renk bir kıyafet seçtiyseniz renklerden birinin beyaz olmasına dikkat edin!

Geniş kalçalar

Aşağı doğru daralan paçalar kalçalarınızı daha çok ön plana çıkaracaktır. Siz siz olun boru paça pantolonlardan vazgeçmeyin. İddialı bir blazer ceket ile dikkatleri üst bölgenize çekebilirsiniz.

Minyon tipler

Dar üstler, mini etekler ve skinny pantolonlarla hatlarınızı vurgulayın. Baştan aşağı tek renk giyinmek sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.

Uzun boylular

Siz de boyunuzun avantajını kullanın ve bu kırmızı maksi elbiselere gardırobunuzda yer açın