Kleopatra etkisi Rebecca ile Mendo’s mağazalarında

Kleopatra etkisi Rebecca ile Mendo’s mağazalarında
Güncelleme:

Bu sene 25. Yılını kutlayan Macaristan’ın lüks mayo markası Rebecca, yepyeni koleksiyonları ile Mendo’s Mağazaları’na yazı getiriyor.

1990 yılında kurulduğundan beri kendini hep yeni şeyler yaratmaya adayan Rebecca, 4 ayrı koleksiyon ile Mendos Mağazaları’nın en güzel köşelerinde yer alarak yazı karşılamaya hazır. Rebecca’nın zarif dokunuşlarla tasarlanan mayo, bikini ve plaj kıyafetleri ile tüm yazı göz alıcı şekilde yaşarken, her an kaliteyi de hissedeceksiniz.

Tanrıçaların zarif dokunuşu Mythos…

Rebecca’nın ilk koleksiyonu olan Mythos, tanrıçalardan ve mitolojiden ilham alınarak oluşturulmuştur. Farklı kumaş yapıları ve renklerin kullanıldığı koleksiyonda; 2015 yılının favori rengi olan nane yeşili, fuşya, pembe - turuncu ve ateş kırmızısı ön plana çıkmakta, 3 boyut etkisi yaratılan desenler ve Swarovski süslemeler ile de seksi ve çarpıcı bir görünüme sahip olunmasını sağlamaktadır.

Renklerin karşı konulmaz etkisi; Episode

Episodekoleksiyonunda hissettirilen dinamik yapı, hayvan motifleri, etnik çizimler ve neoklasik desenler ile desteklenmiştir. Pozitif ve sıcak bir etki yaratan bu koleksiyonda; bej-siyah, kırmızı-beyaz-siyah, çiçek motifleri ve doğanın tüm renkleri zarif şekilde kombinlenmiş ve çarpıcı tasarımlar oluşturulmuştur.

Tavus kuşunun görkeminden ilham alınan Art Collection

Kadın olmak, şık ve benzersiz!” mottosu ile yaratılmış Art Collection koleksiyonunda, sanat ve modanın yüzyıllardır süren birlikteliği baz alınmış ve birbirini en güzel ve şık şekilde tamamlayan bikini modelleri tasarlanmıştır. Seçkinliği ve kadınlığı her adımda hissettiren koleksiyonda; tavus kuşundan ilham alınarak, aşk, güzellik, görkem ve nezaket temaları işlenmiştir.

Best Basics by Rebecca’da sadelik çok çekici

BB By Rebecca koleksiyonunda kullanılan koyu mavi, mercan rengi ve nane yeşili tonlar ile sadelik en çarpıcı ve göz alıcı şekilde hayat bulmuş, yaz güneşinin sıcaklığını yer yüzüne taşınmıştır.

Mendos Mağazaları’nda bulacağınız Rebecca ürünleri ile siz de yazı en göz alıcı şekilde yaşayabilir ve sıcaklığı her an herkese hissettirebilirsiniz.