LC Waikiki ile bahara merhaba deyin

LC Waikiki ile bahara merhaba deyin
Güncelleme:

LC Waikiki “İlkbahar Koleksiyonu”nu sevenleri ile buluşturuyor.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” mottosuyla LC Waikiki, her mevsimde olduğu gibi ilkbahar sezonunda da farklı zevklere hitap eden iddialı koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. LC Waikiki ürünleri ile enerji dolu, çiçek kokulu, yemyeşil, güneşli bir mevsim sizleri bekliyor.

LC WAIKIKI KADINI RENKLİ VE SIRA DIŞI 

LC Waikiki “2014 İlkbahar Kadın Koleksiyonu”, çiçeklerin esintisi, renklerin seremonisini, keskin çizgilerin kararlığı ile kadınları macera dolu bir yolculuğa çıkartıyor.

“Origami”, “Blue Danube”, “Traveler” ve “Paradiso” temalarının uygulandığı bu koleksiyonda, kadınlar desenlerin, çizgilerin, motiflerin renkli etkileriyle fark yaratacaklar.

Origami koleksiyonunda grafik ve geometrik desenler, iki renkli çizgiler, 3D taş süslemeler siyah ve ekru renklerinin benzersiz gücüyle ortaya çıkıyor. Izgara desenler, papatya görüntülü grafik çiçekler ve puantiyeler ile kadınlar baharda trendi yakalamaya devam ediyor. Modern ve minimal silüetler, pu ceketler, kalem etekler, desenli pantolonlar ve elbiseler üzerinde hayat buluyor.

Denim trendinin vazgeçilmezleri denim gömlek ve denim ceketlerin yanı sıra desenli ve ekoseli gömlekler Blue Danube koleksiyonunda, indigo, kırmızı, fuşya, lacivert, beyaz, pudra pembe ve aqua renkleriyle bütünleşiyor. Vazo desenlerin, puf baskıların ve nakışların ağırlıklı olduğu koleksiyon sizi nehirlerin maviliklerine götürüyor.

Gezi tutkunlarının vazgeçilmezi casual grup ise Traveler koleksiyonu ile buluşuyor. Bej tonları, haki ve gold renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda, şal desenleri, etnik çiçek ve hayvan desenleri, payet işlemeler ve metal aksamlar parka, pu ceket, dokulu trikolar, tunik, uzun eteklerde fark yaratıyor.

Paradiso koleksiyonunda oldukça canlı renklerin etkisinde büyük çiçekli gömlekler, renkli etekler, renkli ekoseli gömlekler, renkli uzun hırkalar, desenli pantolonlar çiçek- çizgi birliktelikleri, koyu zeminde parlak renkli çiçekler ışıl ışıl parıldıyor.

XSİDE “2014 İlkbahar Kadın Koleksiyonu” bu yıl da dinamizminden bir şey kaybetmiyor. Mono Vixen, Maison Blue, Wanderer koleksiyonları XSIDE İlkbahar Koleksiyonu’nun temelini oluşturuyor.

Mono Vixen koleksiyonunda colbalt mavi, sıcak pembe, mint yeşili ve turuncu renkler ön planda. Geometrik desenler, baskılı streç pantolonlar, deri spor ceketler ve 1960\'ların monoton şerit ve çiçek kombinasyonlarından esinleniliyor.

Maison Blue koleksiyonunda ise denim tutkunları kendilerine özel parçalar bulabilecekler. Çiçek baskılı üstler, işlemeli denim gömlekler, kadınsı dantel detaylar, skinny blue jeansler, lacivert, mavi tonları, pastel tonları ve beyaz ile renk buluyor.

Wanderer koleksiyonu özgür ruhlu kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Uzun çizgili hırkalar, çiçek baskılı gömlekler ve rahat denim pantolonlar pembe, sarı, turuncu ve turkuaz gibi sıcak tonlarla daha da hareketleniyor.