Lee’den enerjisi yüksek yaza veda

Lee’den enerjisi yüksek yaza veda
Güncelleme:

Şık, çağdaş ve enerjik Lee Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nunda, tasarım ustalığı stil sahibi kadınları bekliyor.

Denim tutkunlarının gözdesi olacak bir koleksiyonla ‘yaza veda’ partisi yapan Lee, sonbahar ve kışı enerjik bir şekilde selamlıyor. İnce yenilikler, sportif detaylar, rahat kesimler, teknolojik kumaşlar ve cesur renkler, Lee kadınlarını şehre çağırıyor.

Yenilikçi denim tonlarının yeniden ele alınmış haliyle karşımıza çıkan Sonbahar /Kış Koleksiyonu, kaygan yüzey kaplamalı ve daralan modelden, göz alıcı dikişleri ve el işçiliği ile eskitilmiş görünümü yırtık ve tamir detaylarıyla sunuyor. Mürekkep mavisi ve siyahı, soluk ve uçuk mavilerin takip ettiği koleksiyonda mat düğmeler, perfore siyah deri etiketler dikkat çekiyor.

Lee’nin ikonik dar kesim modellerinde sahnenin yıldızları ise belli! 5 cepli, fit görünüm sunan Skinny Scarlett, düşük bel ve vücudu saran Super Skinny Toxey ve yüksek belli kalçadan bileğe kadar ultra dar kesimli süper seksi Skinny Skyler. Lee, yeni sezonda ayrıca yepyeni bir denim kalıbı sunuyor: şirin fermuar çizgisiyle, yapılandırılmış denim kumaşından bileğe doğru daralan spor lüks Jog Pant.

Katlı bir görünüm gözetilerek tasarlanmış olan koleksiyonda kalın dış giyim parçaların yerine tercih edilen değişik tonlarda parçalar herhangi bir kombinasyonla mükemmel uyum gösterecek biçimde birlikte kullanılıyor. Göz alıcı parçaların arasında lastik kopçalı, astarlı, kalın kumaştan siyah beyzbol ceketi, eğlenceli chevron tasarımıyla tulum ve sempatik oversized üst gömlek bulunuyor. Lee’nin orijinal Alaska yorgan astarından ilhamını alan, güncellenmiş yorgan desenli pançosu ise koleksiyona kadınsı bir hava katıyor.