Mavi’de yeni yıl heyecanı başladı!

Mavi’de yeni yıl heyecanı başladı!
Güncelleme:

Mavi'den yılbaşı kampanyalarıyla avantajlı alışveriş fırsatı...

Mavi’yi yeni yıl heyecanı sardı! 2017’ye şık girmek, sevdiklerini güzel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler, bu yıl da aradığını Mavi’de buluyor. 30 Kasım’dan itibaren tüm Mavi mağazalarında geçerli olan Yılbaşı Menüsü’yle, Mavi’nin yeni sezon koleksiyonundan “1 alt, 1 üst, 1 aksesuvar” veya “1 alt, 2 üst” ya da “2 alt, 1 üst” satın alan Kartuş sahipleri, %20 indirim avantajının keyfini sürüyor. Ayrıca, 30 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında mavi.com’dan 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, sadece online alışverişe özel 40 TL indirim kazanıyor. 

Mavi kadını için yılbaşı önerileri…

Yılbaşı kutlamalarının yıldızı olmak isteyen Mavi kadını, yeni yılın pırıltısını Mavi Gold’a özel Ece Sükan X Mavi koleksiyonuyla yakalıyor. Simlerle yılbaşı gecesine ışıltı katmak isteyen Mavi kadını, jean’e yepyeni bir şıklık kazandıran parıltılı skinny’leri, simli dar kesim üstleri, desenli bluzları, saten bomber ceketleri ve üstleri tercih ediyor. Günün trendini yansıtan kolyeler ve çantalar, yılbaşı stiline havalı bir dokunuş katıyor. Mavi kadını, kırmızı, gold, silver ve simli renklerdeki oje koleksiyonu, yılbaşına özel lip gloss renkleri ve parfümleriyle hem kendini, hem de sevdiklerini mutlu ediyor.

Mavi erkeği için yılbaşı önerileri…

Koyu indigo tonları, premium görünüşü ve detaylarıyla şehirli, cool, karizmatik ve stil sahibi erkeğin vazgeçilmez jean’i olmaya aday Mavi Black koleksiyonu, Mavi erkeğini yılbaşına hazırlıyor. Teknolojik kumaşı, mükemmel fiti ve sınırsız hareket özgürlüğüyle giyildiği andan itibaren farkını hissettiren Mavi Black, zincir aksesuvarları, streç yapısı, temiz yıkaması ve beyaz şeritleriyle fark yaratıyor. İnce ipliklerle dokunan, özel dikiş detaylarına sahip, yumuşak kumaşlı gömlek, triko ve polo tişörtler, havalı görünmek isteyen erkeklere şık çözümler sunuyor. Jean’lerini cool zincir aksesuvarlarla tamamlayan Mavi erkeği, parfümleriyle yılbaşı gecesinin en havalısı olmayı garantiliyor.