Mavi’den 25. yıla özel jean koleksiyonu: Feather

Mavi’den 25. yıla özel jean koleksiyonu: Feather
Güncelleme:

Mavi’nin 25. yılına özel tasarladığı Feather, benzeri olmayan süper hafif ve yumuşak jean formülüyle eşsiz bir konfor sunuyor.

Teknolojik kumaşlarıyla çığır açan Orta Anadolu ile birlikte, sadece Mavi’ye özel geliştirilen Feather’ın kumaşı; jean’e bugüne kadar görülmemiş bir rahatlığın yanı sıra uçuşkan ve serin bir his de kazandırıyor. Koton, tencel, lyocell ve viskozdan oluşan özel ipliği ürüne farklılık katarken, power stretch teknolojisi sayesinde defalarca giyilse de formu bozulmayan bir performans gösteriyor. 

Mavi’nin denim tasarımcıları Feather için  “Vücudunuza mükemmel oturan, süper hafif bir jean’e sahip olmak büyük bir lükstür… Ekstra yumuşak kumaşıyla üzerinde bir şey yokmuş hissi yaşatan Feather’ı, zamanını yeni şeyler deneyerek geçiren ve sürekli hareket halinde olan kadınlardan ilham alarak yarattık” diyor.

Yirmi beş yılın denim uzmanlığıyla yaratılan ve denim dünyasına büyük bir yenilik getiren Feather’ın renkleri de Mavi’ye özel geliştirildi. Koyu bir yeşil ve gerçek denim tonlarının buluştuğu Special Neptune; daha az su ile elde edilen çivit rengi karışımlı Future Blue ve Retro cool denim görüntüsüne sahip Aqua Green, Akdenizli indigotonlarından ilham aldı.