Michael Kors 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Michael Kors 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu
Güncelleme:

Michael Kors 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, sofistike tasarımlarıyla göz kamaştırıyor.

Kate Hudson, Olivia Palermo, Lily Aldridge, Allison Williams, Rachel Zoe, Poppy Delevingne gibi  bir çok ünlü ismin   ön sıralarda yer aldığı Michael Kors  Sonbahar Kış Kolleksiyonu Defilesi’nde  Amerikan stilinin ne kadar farklılaşabileceği gözler önüne serildi.

Michael Kors 2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda  “yaşsız ve zamansız” olarak  tanımlanan tasarımlarıyla  Michael Kors Koleksiyonu’nunyeni yüzü seçilen Natasha Poly defilenin açılışında yer alarak göz  doldurdu. Ayrıca, yeni neslin It Girl’leri;  Kendal Jenner, Gigi Hadid ve Malaika Firth gibi modeller de   sofistike görünüme sahip olmak isteyen her yaştaki kadın için koleksiyonun harika bir seçenek olduğunu  kanıtladı.

\"mk_fall15.jpg\"

Michael Kors Sonbahar/Kış 2015 Kolleksiyonu,  feminen ve lüks detayların harmanlanmasıyla ortaya çıkan ve çabasız şıklık olarak tanımlanan (normcorre) akımını moda severlerle buluşturuyor. Tüm gösterişli parçalar ve detaylara rağmen markanın köklerinde Amerikalılara özgü rahatlık ve iyimser ruh hali kendini hissettiriyor. 1930’ların şık kadınlarından ilham alan Michael Kors, koleksiyonunda kadınlara yeni siluetlerini tanıtıyor. Diz altı ara boy etek, pantolon ve elbiseler ile koleksiyonda yeni siluetlerin yanı sıra klasik görünümlü romantik ve lüks detaylarını da eklenmesiyle kişiye özel dikilmiş hissi uyandıran kesimleri  bir araya getiriyor.

Michael Kors bu sezon da birbirinden farklı temaları bir araya getirme konusundaki başarısı ile de göz dolduruyor. Kullanımı günümüzde eleştirileri beraberinde getirse de Kors’un yıllardır vazgeçemediği kürk defilenin her parçasında dikkat çeken en önemli detaylardan birisi olarak göze çarpıyor.  Örgü etek ve bluzlar bir arada kullanılırken kuş tüyü detayları yün takımlarla yün hırkalar ise gece elbiseleri üzerinde kombinleniyor.

\"2a-001.jpg\"

Oxford ayakkabılar ile eşleştirilen etek-ceket, pantolon-ceket kombinlerinin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda, bel hizasına odaklanarak kullanılan kemerler kadının zarafetine dikkat çekiyor. Tüm ceketlerde askeri temanın büyük beden kadınsı  çizgilerle yeniden yaratılışına tanık olduğumuz koleksiyonda, dış giyimdeki farklılık dikkat çekiyor.

Tüm bu keskin çizgilere rağmen koleksiyonun geneline hakim olan sofistike, yumuşak ve sakinlik hissi renklerin doğru seçiminden kaynaklanıyor. Benzer renklerden geniş bir palet sunan Kors, sıcak renklere kazandırdığı mesafeli ve lüks duruşu ile de farklılığını ortaya koyuyor. Siyah, beyaz, bej, taba ve denizci mavisi öne çıkan renkler arasında sayılsa da hardal, yeşil, mavi ve kırmızı tonları sadece detaylarda değil ana parçalarda da karşımıza çıkıyor.

\"21-002.jpg\"

Michael Kors, Sonbahar Kış 2015 Koleksiyonu’nda aradığı taze bakış açısı ile bizi şaşırtmayan Amerikan tarzını erkeksi çizgiler, kadınsı renkler, sofistike tasarımlar ve doğal tarzlar ile yansıtıyor. Size önerimiz yeni koleksiyon için şimdiden gardırobunuzda geniş bir yer açmanız.