Milano-Paris hattı şimdi çok moda !

Milano-Paris hattı şimdi çok moda !
Güncelleme:

Dünyanın dört bir yanından moda tutkunlarının akın ettiği Milano ve Paris moda haftaları, bu yıl arka arkaya...

23-29 Eylül tarihlerinde Milano’da, 30 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Paris’te, bu doyumsuz moda şovlarına tanıklık etmek için, uçak biletlerinizi şimdiden ayırtın.

Alışverişin kalbi buralarda atıyor

Milano, dünya modasının başkentlerinden biri. Kent, modayla ilgilenenler için çok geniş bir yelpaze sunuyor. Kentte en pahalı tasarımcı giysilerinden, orijinal parçalar satan ikinci el dükkânlarına kadar modayla ilgili her şey var.

Milano\'da alışverişin kalbinin attığı bölge “Quadrilatero della moda”, yani “Moda dörtgeni” diye adlandırılıyor. Bu alan Piazza Duomo, Piazza Cavour ve San Piazza San Babila arasında yer alıyor.

Keza Paris, alışveriş açısından dünya kentleri arasında çok önemli bir yere sahip. Özellikle moda tutkunları sadece giyim ve aksesuar alışverişi için burayı tercih ediyor. Paris’te binlerce Avroluk özel tasarımcı kıyafetlerinden, sadece birkaç Avroya satılan şık giysilere kadar her şeyi bulabilir, kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların, tasarımcıların burada satış ve lansman noktaları bulunuyor. Paris Moda Haftası \"Moda haftaları içinde en Moda\" olarak tanımlanıyor. Fransa\'da Moda Federasyonu tarafından düzenlenen bu haftada 2016 İlkbahar/yaz koleksiyonları gözler önüne serilecek.

Leyditurk.com