Moda dünyasından hareketli saatler

Moda dünyasından hareketli saatler
Güncelleme:

2013 yılının gelmesi ile birlikte moda dünyasında da oldukça hareketli saatler yaşanıyor.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Yeni yıl ile birlikte özellikle bayanlar alışverişe çıkarak 2013 trendlerini yakalamak istiyor. Yeni yılda aksesuarlara daha çok önem verecek olan kadınlar için 2013 desenli saat modellerini sunmak istedik. Yeni yılda hem renkleri hem de farklı desenleri ile dikkat çeken saat modelleri kadınların kollarında yer alacak iken alışverişte bu saat modelleri ile karşılaşan hanımlar saatleri oldukça beğendi. Hemen hemen tüm kadınlar yeni yılda bu saat modellerini tercih edece ve uygun fiyatlar ile tüm mağazalarda bulabilecek.

Yeni yılda pek çok değişik trendler yer alır iken desenli saat modelleri de bunlardan biridir. Geçtiğimiz senelerde daha çok küçük ve sade saatleri tercih eden kadınlar 2013 yılında hem daha büyük hem de daha desenli ve renkli saatleri kullanacaklar. Kombin tamamlamak için en büyük ihtiyaçları olan saatler, kadınların en güçlü kozları arasında da yer alıyor.

Adidas, Puma ve Swatch gibi dünyanın en iyi saat markaları ülkemizde açmış olduğu mağazaları ile hizmet verir iken 2013 desenli saat modellerine de vitrinlerinde yer vermekte. Saatlerde yaşanan bu değişiklik kadınlardan tam not alır iken yeni yılda bu güzel ve ilgi çekici saatler ile kadınlar daha şık ve güzel görünecekler.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.