Modayı takip edenlere trençkot serisi

Modayı takip edenlere trençkot serisi
Güncelleme:

ATALAR’ın Trençkot Serisi ile stilinizi yansıtmaya hazırlanın!

ATALAR, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda gardıropların olmazsa olmazı geçmişten günümüze deformasyona uğramadan hala eski çizgileri taşıyan trençkotları, şıklığından ödün vermeden dünya modasını takip eden kadınların beğenisine sundu.

1. Dünya Savaşı sırasında İngiliz ordusu, ağır ve kullanışsız parkaların yerine subayların ihtiyaçlarına cevap verecek bir ceket yaratmak için tanınmış bir tasarımcısını görevlendirdi, böylece gabardin kumaşından, yağmur geçirmeyen rahat ve hafif trençkotlar doğdu. Savaş bittikten sonra da sivil hayata dönen askerler, trençkot giymekten vazgeçemeyince bu özel ürün günümüzde kadar popülerliğini korumaya devam etti. 40'lardan sonra ise dünya sineması yıldızları beyaz perdede trençkotlarla karşımıza çıktı. Audrey Hepburn ise bu akımın öncüsü olarak trençkotu kadınların hayatına girmesini sağlayan isim olarak moda tarihinde yerini aldı. 

Şehirli kadının vazgeçilmezi olan ATALAR'ın Trençkot Serisi'ni günün her saati değişik tarz kıyafetlerinizle kombinleyebilir ve stilinizi yansıtabilirsiniz. Alışılagelmiş klasik renklerin yanısıra , baharın gelişini müjdeleyen renklerle de tasarlanan trençkotlara gardıroplarınızda yer açın! 
ATALAR, 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda yine genç ve genç kalanların gardıroplarında özgür ve güçlü şıklığı ortaya çıkartıyor.