MTV Video Müzik Ödülleri'nin en şıkları

MTV Video Müzik Ödülleri'nin en şıkları
Güncelleme:

İşte MTV Video Müzik Ödülleri gecesinin dikkat çeken isimleri...

30 Ağustos\'ta gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri adeta yıldızlar geçidiydi. Dünyaca ünlü starların sahne aldığı gecede büyük süprizler yaşandı. En büyük süprizlerden biriyse, uzun süredir birbiri ile konuşmayan Taylor Swift ve Nicki Minaj aynı sahnede şarkı söylediler! MTV VMA gecesinde olanları uzun süre daha konuşacağız gibi.. Gelin şimdi gecenin en şık kadınlarına bakalım. Kırmızı halıda gözümüze çarpanları sizin için derledik, bakalım senin favorin hangisi?

\"1-20150901171052.jpg\"
 

Taylor Swift

\'Bad blood\' şarkısı ile neredeyse bütün ödülleri toplayan Taylor Swift, makyajı ve kıyafetiyle dikkatleri üzerinde topladı. Yoğun cat eye makyajı, pullu kaz ayağı desenli crop topu ve şalvar kesim pantalonu ile \'işte bu!\' dedirten Taylor, kuşkusuz bizim de favorilerimizden.
\"2-966.jpg\"

Gigi Hadid

Gigi Hadid, uzun sarı elbisesi ile kırmızı halıya en çok yakışan isimlerden birisi. Her gittiği davette saçı, makyajı ve kıyafetiyle ilgi odağı olan Gigi, MTV gecesinde bronz makyajı ve başarılı bir şekilde uyguladığıstrobing tekniği ile bizi kendine adeta aşık etti!

\"3-537.jpg\"

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski\'nin bu görüntüsü sana da Angelina Jolie\'nin meşhur bacak pozunu hatırlatmadı mı? Diz üstü çizmesi ve duru güzelliği ile büyüleyen Emily, sade makyaj ile ne kadar etkili olabileceğini bizlere gösterdi.

\"4-342.jpg\"

Karlie Kloss

Karlie Kloss MTV ödül gecesinde herzamanki gibi doğallığından ödün vermedi. Kırmızı halı, özel davetler veya sokak stili farketmez Karlie\'nin makyajı ve saçları neredeyse hep aynı. Sen Karlie\'nin bu doğal görüntüsünü seviyor musun yoksa biraz makyaj ve saç stilinde değişikliğe gitmesini mi tercih edersin?

\"5-192.jpg\"

Cara Delevingne

Cara\'nın bu maskülen tarzına ba-yı-lı-yo-ruz! Kalın kaşları, dumanlı göz makyajı ve asi stili ile \'ben starım\' diye bağıran Cara\'nın bu görüntüsünü biz çok sevdik.

\"6-136.jpg\"

Selena Gomez

Siyah uzun elbisesi ile kusursuz vucüdunu göz önün seren Selena, parlak saçları ile dikkatleri çekti. Davet makyajında, bronz makyaj tercih eden Selena, bu görüntüsü ile olduğundan daha büyük gösteriyor.

\"teigen.jpg\"

Chrissy Teigen

Chrissy, gecenin en çekici kadınlarından biriydi. Uzun siyah şifon elbisesi içinde göz kamaştıran ünlü model, hafif parlak ruju, şeftali rengi allığı ve yoğun göz makyajıyla, gecenin en şık kadınlarından biriydi.

Makyaj.com