Mutlaka dolabınızda bulunsun

Mutlaka dolabınızda bulunsun
Güncelleme:

Yeni yılda da geçtiğimiz dönemlerde trend olan taytları kadınların üzerinde oldukça fazla göreceğiz.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

2011 ve 2012 sezonunda bir anda hayatımıza giren taytlar her geçen gün yeni trendler ile karşımıza gelir iken 2013 kış ve yaz aylarında da hayatımızda olacak.

Özellikle kış aylarında pantolonlara bağlı kalmak istemeyen hanımlar taytlar ile birlikte hoş kombinler geliştirecek. Kış aylarında tayt giyecek olan kadınların en çok ihtiyacı olan şey tuniklerdir. Genelde tunikler ile birlikte giyilmekte olan taytlar kış aylarında hem güzel görünmenizi hem de soğuk havalardan etkilenmemenizi sağlamakta.

2013 tunik modelleri de kadınlar için kısa süre önce mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde yer almaya başladı. Kadınların son zamanlarda ilgi gösterdikleri tunik modelleri artık sade ve standart renkten kurtularak daha canlı ve daha kıpır kıpır olarak üretilmiş. Aynı zamanda 2013 tunik modelleri arasında pek çok farklı desenler ile üretilmiş modelleri de görmekteyiz.

Kadınlar için kış ve yaz aylarında daha renkli zaman geçirmeleri amaçlanır iken sizde bu modellere göz gezdirebilirsiniz.

Yeni yılın ilk aylarında alışverişe çıkacak olan kadınlar renkli tunik modelleri ile birlikte çizme ve taytlarını kombin yaparak daha şık bir görünüm ortaya çıkartmakta. 2013 tunik modellerinin fiyatları ise gayet uygun. 2013 yılında hemen hemen tüm tunik modellerinin fiyatları 50 lira ile 200 lira arasında değişmekte.

2013 TUNİK MODELLERİ.. FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFALARDA...


Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.