Ne kadar uyumlu olsanızda aksesuar şart

Ne kadar uyumlu olsanızda aksesuar şart
Güncelleme:

Genelde pantolonlar yerine elbiseler ile kullanılan bu kemeler şıklığınızı tamamlayacak.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Şıklık ve zarafet konusunda birbirileri ile yarışan kadınlar bu bağlamda pek çok farklı şeye dikkat etmekte. Sadece kıyafet ve ayakkabı seçimi değil bunların yanı sıra aksesuar seçimi de önemli ayrıntılar arasında yer almakta. Bu bağlamda ne kadar güzel ve pahalı elbise ve ayakkabı giyer iseniz giyin aksesuar seçimini doğru yapmadığınız takdirde hiçbir anlamı kalmayacak ve güzelliği sağlayamayacaksınız. 2013 bayan kemer modelleri de en büyük aksesuar olarak kadınların hemen hemen hepsinden tam not almayı başardı ve ilgi odağı oldu. Genelde pantolonlar yerine elbiseler ile kullanılan bu kemeler şıklığınızı tamamlayacak.

2013 bayan kemer modelleri bu yıl genellikle deri modellerden oluşmakta. Kadınlar artık ucuz ve sıradan kemeleri kullanmak yerine güzel, dikkat çekici ve farklı kemeleri takmak istemekte. 2013 deri bayan kemeleri de bu bağlamda yeni trend olurken her renkte üretilen deri kemer modelleri ile sizde tüm elbiseleriniz ile uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

2013 bayan kemer modelleri arasında deri kemer modellerinin yanı sıra desenli kemer modelleri de dikkat çekiyor. Artık tek renk standart kemer modellerini kullanmak istemeyen kadınlar için pek çok farklı desenli kemerlerin üretildiğini ve vitrinlerde yer aldığını görüyoruz. Eğer sizde 2013 yılında daha şık ve daha zarif bir görünüm sağlamak istiyor iseniz hemen mağazalardan bu kemeleri inceleyebilirsiniz.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.