Nine by Savannah Miller'dan yeni koleksiyon

Nine by Savannah Miller'dan yeni koleksiyon
Güncelleme:

Debenhams, genç tasarımcı Savannah Miller’ın Nine by Savannah Miller markasıyla dikkatleri üste çeken görünümler sunuyor...

Debenhams yetenekli tasarımcıların koleksiyonlarıyla birbirinden renkli tasarımlar sunmaya devam ediyor. İngiltere’nin beğenilen Nine by Savannah Miller markasının İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu göz dolduruyor.

Stil ikonu ve oyuncu Sienna Miller’ın kardeşi Savannah Miller’ın adını verdiği Nine by Savannah Miller markası tarz sahibi kadınlara uğraşsız görünümler kazandırıyor. Central St. Martins mezunu tasarımcı Savannah Miller örgü giyimindeki başarısını koleksiyonlarındaki imza görünümlere taşıyor. Başarılı koleksiyonlarının ardından yeni koleksiyonuna iç çamaşırlarını da ekleyen tasarımcı, Debenhams ile işbirliğinden heyecan duyduğunu belirtirken koleksiyonu için ise eforsuz, elegan kadınlara lüks bir dokunuş sunan ama aynı zamanda giyilebilir ve ulaşılabilir fiyatlarda bir koleksiyon hazırladığından bahsediyor.

Nine by Savannah Miller İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonunda feminen ve çağdaş parçalar sunuyor. Lacivert ve pembe gibi canlı renklerin hâkim olduğu koleksiyonda tasarımcı Savannah Miller’in sık kullandığı detaylardan yıldız formundaki baskılar dikkat çekiyor.