Oleg Cassini'den romantik gelinlikler

Oleg Cassini'den romantik gelinlikler
Güncelleme:

Kendini prenses gibi hissetmek isteyen gelin adayları, Oleg Cassini'yi tercih ediyor...

Gelinlik ve abiyenin efsanevi markası Oleg Cassini, bahar ve yaz düğünleri için 3 boyutlu çiçekler ve dantellerle süslenen romantik gelinlikler hazırladı. Bahar çiçeklerinden ilham alarak hazırlanan büyülü modeller kendini prenses gibi hissetmek isteyen gelin adaylarının tercihi olacak.

Gelinlik ve abiyenin efsanevi markası Oleg Cassini, 2014 Gelinlik Koleksiyonuyla bahar aylarında evlenecek gelin adaylarına hayallerindeki şıklığı sunuyor. Düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hazırlıklarına başlayan gelin adayları bu yıl Oleg Cassini’nin bahar çiçeklerinden ilham alınarak hazırlanan modelleriyle büyülü bir dünyanın kapılarını aralayacak.

\"olegcassini_ss.14.jpg\"

Koleksiyonda yer alan dantel ve ışıltılı taşlarla süslenen romantik gelinlikler, üç boyutlu çiçek detaylar ve kabarık tül etekler ile zenginleştirilmiş. Tamamı dantelle kaplanan romantik gelinlikler, ışıltılı detaylarla hareketlendirilen parçalar ve çiçeklerle bezenmiş tül kollu ya da fiyonk süslemeli göz alıcı modeller bu yıl Oleg Cassini’nin koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra sırt detaylarıyla zenginleştirilmiş gelinlikler ile nostaljik yaka modelleriyle farklı bir hava katılan gelinlikler romantik bir düğün hayal eden gelin adaylarının vazgeçilmezi olacak.

\"olegcassini_ss14..jpg\"

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Oleg Cassini’nin büyüleyici gelinlik modelleri arasından hayalinizdekini bulabilir ve en özel gününüzde kendinizi bir prenses gibi hissedebilirsiniz. Daha fazlası için Oleg Cassini stil sahibi şık kadınları mağazalarının büyülü dünyasına davet ediyor.