Önü uzun arkası kısa gelinlik modellere göz attınız mı?

Önü uzun arkası kısa gelinlik modellere göz attınız mı?
Güncelleme:

Yeni yılın gelmesi ile birlikte evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftlerinde yoğun hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

İlk bahar ve yaz aylarında evlenecek olan çiftler aylar öncesinden alışverişe çıkar iken yeni yılda evlenecek olan hanımları pek çok farklı gelinlik modeli bekliyor. Gelinlik, her kadın için özel olur iken sadece bir kez giyilecek ve bir kez yaşanacak bu an için gelinlik seçimi önem arz etmekte. Gelinlik seçer iken zorlanan ve kimi zamanlarda aylarca aramasına rağmen tam olarak istediği gelinliği bulamayan gelin adayları için 2013 yılında trend olacak gelinlik modellerinden biri de önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri olacak.

2013 önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri, etkileyici ve şık tasarımları ile dikkat çeker iken hoş ve doğru bir kombin ile bunu sağlayabilirsiniz. Düğününde önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri giyecek olan kadınlar için uzun topuklu şık bir gelin ayakkabısı gerekmekte. Saçlarınızı da açık veya topuz yapabilir, gören herkesi etkileyebilirsiniz.

Geçtiğimi dönemlerde ünlü isimlerinde üzerlerinde oldukça fazla gördüğümüz önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri trendini korur iken tüm gelin adaylarının beğenisini kazanıyor. Özellikle önü kısa arkası uzun abiye modelleri kabarık bir tül ile üretildiğinde daha çekici olur iken 2013 yılında daha çok taşlı süslemeler ile dikkat çekici hale getirilmiş.

2013 ÖNÜ KISA ARKASI UZUN GELİNLİK MODELLERİ.. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.