Özgür ve özgün stilin markası; Afffair

Özgür ve özgün stilin markası; Afffair
Güncelleme:

Afffair, 2015-2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunda doğanın paha biçilmez güzelliklerini erkek stilinin ayrıntılarında sunuyor.

Azerbaycanlı eski model Rufat Ismayil ve kariyerine Paris’teki Haute Couture markalar için kreatif projeler yürüterek başlayan Ali Behnam Baktihar tarafından kurulan Afffair, erkeklere Dandy stiline getirdiği yenilikçi yorumlarla maskülen tasarımlar sunuyor. Afffair markasının kodlarında, doğu ve batı sentezine göndermede bulunan, Avrupa ve Asya’yı birbirine bağlayan detaylar dikkat çekiyor.

Afffair, 2015 – 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonunda doğanın büyüleyici dünyasından ilham alıyor. Doğal yaşamdaki özgürlüğü şehir hayatının klasik stili ile birleştiren koleksiyonda, lüks görünümlere sahip pirarucu derisi ve yarı değerli taşlar gibi zengin materyaller öne çıkıyor. Siyah, beyaz ve gri tasarımların ana renklerini oluştururken haki, kahverengi ve bej gibi doğal renkler de koleksiyonu tamamlayan renkler oluyor. Üç seriden oluşan koleksiyonda, Luxury Sportswear’de deri detaylara sahip sweatshirtler, yüksek hacimli kapüşona sahip üstler, Smart Casual’da deri parçalarla zenginleşen net formlara sahip blazerlar, iri örgülü kazaklar, Formal Wear’da ise sürpriz detaylara sahip klasik görünümlü smokinler yer alıyor.