Özlem Yıldız'dan stil sırları

Özlem Yıldız'dan stil sırları
Güncelleme:

Özlem Yıldız, stiliniz vw favori parfümünü anlattı.

Tarzınızı nasıl tanımlıyorsunuz?

Tarzımı genelde spor şık olarak tanımlıyorum. Akşam dışarı çıkarken daha şık olmaya dikkat ederim ama gündelik hayatımda rahat kıyafetleri tercih ediyorum. Öncelik rahat olmaktır benim için.

Çıkarmadığınız uğurlu aksesuarınız var mı?

Küpelerim vardır. Yatarken bile çıkarmam. Dışarı çıkarken de mutlaka saatimi takarım. Bir de düğünümde annemin hediye ettiği küpelerim var. O küpeleri annemin çok isteyerek ve beni düşünerek aldığını biliyorum. Bu yüzden hayatımda her zaman için önemli ve değerli bir parça olarak kalacak. Benden sonra çocuklarıma bırakacağım bir küpe benim için. Anlam yüklü olması çok önemli. Maddi değerinin ötesinde manevi anlamı olması daha önemli.

İnternet'ten alışveriş yapar mısınız?

Yurt dışındaki sitelerden sıklıkla alışveriş yaparım. Mesela Victoria Secret'tan bikini siparişi veririm. Türkiye'den de oğlum için kostüm siparişlerim olur.

Taşlı kolyeler bu dönem çok moda oldu. Sever misiniz büyük taşlı kolyeleri?

Eskiden küpe çok takardım ama son dönemlerde zincirli kolyelere merak sardım. Hem de kıyafetimi daha şık hale getiriyor. Büyük zincirli kolyeler ile sade bir t-shirt çok havalı bir hale gelebiliyor.

Kullandığınız parfüm nedir?

Şık bir davete gidecek isem daha yoğun kokuları tercih ederim. Mesela bunlardan By Kilian Love ve Aphrodisiac kullanıyorum. Gündelik koku olarak ise Chanel Noir.

En sevdiğiniz tatil yeri neresidir?

Bodrum'u çok seviyorum. Yıllardır giderim ve benim en büyük alışkanlığım. Kendimi yıl içerisinde Bodrum için motive ederim. Yaza yaklaşınca çok heyecanlanırım. En çok mutlu olduğum ve rahatladığım tatil yeri Bodrum.

Lidyana