PabloSky artık Türkiye'de !

PabloSky artık Türkiye'de !
Güncelleme:

Çocuk ayakkabısı üreticisi PabloSky, Türkiye pazarına girdi.

İspanya’nın en büyük çocuk ayakkabısı üreticisi PabloSky, artık en rahat ve en şık ayakkabılarını çocuklarımıza sunmak için ülkemizde.

13 Mayıs’ta Ankara’da Taurus AVM’de açtığı ilk şubesi ile Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan PabloSky, 1969’dan beri, kırktan fazla ülkede çocuk ayakkabı modasının öncüsü olarak biliniyor. Pablosky, çocuk ayak sağlığı konusundaki uzmanlığı, yüksek kalite standartlarına sahip, geniş yelpazedeki ürünleri ve teknolojik yenilikleriyle tanınıyor. Mayıs ayında Mall of Istanbul’da ikinci mağazasını açacaktır. Marka Türkiye’ye Nine West ve ALDO’yu başarı ile temsil eden Landmark tarafından getirilmiştir.

PabloSky Sistemi 

Çocuklar için doğru ayakkabının seçilmesi çok önemlidir. Çünkü çocuğun minik ayaklarına uygun olmayan ayakkabılar, ayak gelişimini olumsuz etkileyerek önemli rahatsızlıklara sebep olabilir. 

Yüksek kalite ile teknolojinin harmanlandığı 4 nokta

PabloSky, ayakkabıyı 4 kritik bölgeye ayıran, 4 nokta sistemini kullanarak çocukların şık görünmesini sağlarken, bir yandan da ayakları için gerekli desteği almasını kolaylaştırıyor.

. Hakiki deriden dış yüzey

. INTECH teknolojisi sayesinde 2 saniyede sıvıyı çeken ve hızla buharlaştıran iç yüzey

. Topuk ve burun koruyucusu

. Kaymayı önleyen dış taban

Leyditurk.com