Paul&Shark ile renkli bir yaza merhaba

Paul&Shark ile renkli bir yaza merhaba
Güncelleme:

Sardinya ve Capri’nin zümrüt sahillerinden ilham alan koleksiyon...

Dünyanın en güçlü markaları arasında yer alan Paul & Shark, yaz koleksiyonunda Sardinya ve Capri’nin zümrüt sahillerinden ilham aldı. Denizin ve gökyüzünün mavi tonlarını, yaz güneşinin parlak renkleriyle buluşturan koleksiyon, neşeli bir yazın habercisi. Vazgeçilmez bir Paul & Shark klasiği olan marine temasında ise, zarafet, denge ve rahatlık yine ön planda.

Paul & Shark 2014 yaz koleksiyonunda Akdeniz’in zümrüt sahillerinden ilham alırken,  deniz ve doğayla bütünleşmek isteyenlere geniş ve bir o kadar da renkli  bir gardırop hazırlama imkanı sunuyor.

Zengin ve Renkli Erkek Koleksiyonu

Paul & Shark’ın erkekler için hazırladığı 2014 yaz koleksiyonu; Capri, Competition, Admiral, Luxury, Yatching ve Black temalarından oluşuyor. Sarılar, turuncular, kırmızılar, yeşiller, pembeler, maviler… Güneşin, denizin ve doğanın en parlak tonları, yaz koleksiyonun ana renkleri. Tabii ki lacivert, beyaz ve kırmızı ile birlikte…

Çizgili ve polo yaka gömlekler keten pantolonlarla, baskılı t-shirtler renkli bermudalarla, trikolar da büyük cepli ve bağcıklı pantolonlarla tamamlanıyor. Polo gömleklerin ve rüzgar montların yaka altında yer alan logolar, karşıt renklerle kullanılan çizgiler, deri şeritler, kısa fermuarlar, dijital baskılar ve zımbalar ise yaz sezonunun küçük sürprizleri.

Paul & Shark’ın trikoları saf mısır pamuğu ve kaşmirden bile değerli ipliklerden üretilirken, rüzgar montları, son derece hafif, su geçirmeyen kumaşlardan teknik kumaşlardan ve yine hafif pamuklu trikolardan oluşuyor. Şapkalardan kemerlere, ayakkabılardan çantalara uzanan aksesuarlar ise koleksiyona farklı bir zenginlik katıyor.