Penti gelinlerin düğün telaşına ortak oluyor

Penti gelinlerin düğün telaşına ortak oluyor
Güncelleme:

Penti’nin doğallık, sadelik ve zerafetten ilham alarak hazırladığı iç çamaşırı koleksiyonu özel detaylarıyla göz dolduruyor.

Toparlayıcı özelliğe sahip koleksiyon zarif ayrıntılarıyla farklılaşırken, gelinlerin iç dünyasına da ayrı bir güzellik katıyor. Beyazın sadeliğine sahip iç çamaşırlarının yanı sıra, sezon renklerini yansıtan mint, fuşya ve lacivert renkli çamaşırlar da gelinlerin tercihi oluyor. Çıkarılabilir askıya sahip “Allure”, mint ve beyazın uyumunu sunuyor. Tamamen dantelden oluşan büstiyer, gelinliğin altına da rahatlıkla giyilebiliyor. Dantel detaylı “Soho” ise, şık ve zarif balkonet kesimiyle gelinlerin en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor. “Soho”nun ekru rengi ve lacivert rengi de bulunuyor.

Gelinler çeyiz alışverişini de Penti’den yapıyor…

Penti’nin iç çamaşırı koleksiyonunda yer verdiği dantel detaylar romantik, feminen ve göz alıcı olmak isteyen gelinlerin ilk tercihi oluyor. Masum görünmekten hoşlananlar koton ve dikişsiz iç çamaşırlarıyla kendilerini rahat hissederken, fuşya, somon, mint renkli ürünler de dişi ve çekici görünmek isteyenler için öne çıkıyor.

Penti’den sihirli bir dokunuş…

Hem düğün günü hem de öncesinde mükemmel bir şıklığa kavuşmak isteyen gelinler, Penti’nin şekillendirici çorap koleksiyonuyla daha formda ve etkileyici bir görünüme kavuşuyor.

Premier Leg support, sağlıklı ve güzel bacaklar için E vitamini, Ginko Bloba, Okyanus yosunları gibi doğal bir içerik ve basınç uygulayan özel örgüsüyle, bacaklara masaj yaparken, nemlendiriyor. Doğal içeriğe sahip çorap, kan dolaşımını hızlandırarak masaj etkisi sağlıyor.